Mesko MS 4910 900W 1.5L Proof acél olajsütő - ADLER

14 772 Ft
Budapest
2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8148560
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A kiváló minőségű Mesko MS 4910 mélysütő egy olyan készülék, amelynek köszönhetően néhány pillanat alatt elkészítheti kedvenc sült krumpliját, szárnyait, hagymakarikáit és fánkjait. Érdekes kialakítása és egyszerű használata a legnagyobb előnye! Nyugodtan kijelenthetjük, hogy mindannyian szeretjük az ilyen típusú rágcsálnivalókat, és a termékünknek köszönhetően az egész család élvezheti őket! A sült rágcsálnivalók sok gasztronómus gyengéi. Nincs is jobb a ropogós krumplinál, az édesburgonyából készült sült krumplinál vagy a fűszeres szárnyasoknál, amelyek még élvezetesebbé teszik a barátokkal való találkozásokat, az esti filmnézést vagy a kedvenc csapat meccsét. Az édesszájúak hamar értékelni fogják a kedvenc fánkjaik vagy palacsintáik sütésének kényelmét.

Nagy teljesítmény

Nem kell többé különböző edényeket vagy serpenyőket használnunk, amelyek mérete sosem elégít ki minket teljesen. Készülékünk teljesítménye akár 900 W is lehet, így kedvenc ételének elkészítése csak néhány pillanatot vesz igénybe! Az akár 1,5 literes kapacitás lehetővé teszi, hogy az egész család számára elkészíthesse a vacsora hozzávalóit egy sütéssel. Az emelő funkcióval ellátott kosár és a nem melegedő fogantyú lehetővé teszi a termékek barnulási fokának szabályozását és keverését sütés közben. Egy sütés alkalmával akár 500 g termék is elkészülhet.

Könnyű munkaszabályozás

Egy modern mélysütő kétségtelenül segít nekünk a konyhában. Használata intuitív! A készülék a fedélben található szaggátló szűrővel van felszerelve, amely eltávolítja a konyhából és az egész lakásból a nemkívánatos aromákat. Minden szükséges kapcsoló és gomb könnyen hozzáférhető helyen található a készüléken. A szabályozott termosztát lehetővé teszi a sütés hőmérsékletének szabályozását. A felette lévő piktogramok készlete pedig segít az egyes ételek elkészítésének idejének és hőmérsékletének meghatározásában. Az ellenőrző lámpa (piros) tájékoztat a készülék működéséről. A kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően a mélysütő az otthoni főzésben is működik.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest