Milyen műszaki cikkre van szükség az iskolakezdésre?

Budapest
4 éve, 7 hónapja

Megkezdődött a tanév és a diákok újra visszaülhettek az iskolapadba. Megkönnyíthetjük a tanulók dolgát pár okos műszaki cikkel, melyekkel a tanulás is egyszerűbb. Az elektronikai eszközök közül is a leghasznosabbakat vettük számításba, többek között a laptopot, az okostelefont, az e-bookot, a fejhallgatókat.


Ne felejtsük el hogy a tudás hatalmas érték a mai világban, ezért a legnagyobb befektetés a tanulás. Az okoseszköz használattal kapcsolatban nagyon megoszlanak a vélemények, valahol az arany közép utat kellene megtalálni, hiszen rengeteg előnnyel bírnak, de a túlzott igénybevétel káros lehet.


Okostelefon

Egy fiatal diák komfortérzetéhez hozzátartozik, hogy az okostelefon ott lapuljon a táskájában. Sok előnyös tulajdonsága lehet egy telefonnak, és ha mértékkel van, a kezükben semmi kivetnivalót nem találunk a használatában. Egy kamasz esetében hasznos hogy a szülők bármikor elérhetik akár az ingyen küldhető csevegő alkalmazásokon keresztül. A használt telefonpiacon nézelődve már 15 000 forinttól vásárolhatunk érintőképernyős okoskészüléket.


Notebook

Egy hordozható számítógép elengedhetetlen kelléke az iskolának. Több intézményben már elektronikusan folyik az oktatás, ahol a tananyagot pendrive-on kapják meg a tanulók. A diákok szeretik a kisebb átmérőjű típusokat, amiket könnyen a táskájukba tudnak hordozni. Ez a kitűnő állapotban lévő DELL notebook kézenfekvő választás lehet.

Eladó laptopok

 

E-book olvasó

Ma már szinte minden tananyag és tankönyv elérhető elektronikusan letölthető formában. Az e-book olvasók, praktikusak, hiszen egy helyen tárulhatunk egy egész könyvtárat, amit mindig magunknál hordhatunk. Ezek az olvasók szemkímélő funkcióval ellátottak.

Eladó e-book olvasók

 

Tablet

A tablet, egy mini számítógép minden előnyével rendelkezik, viszont a notebook-kal ellentétben nagyon könnyű. Az iskolatáskában egy könyv helyén is elfér. Ez alapján egy ilyen készülék a telefon és a notebook között áll, leginkább az internen való böngészésre alkalmas.


Eladó tabletek

 

Fejhallgató

A fejhallgató előnyös lehet akár zenehallgatásnál, hangos könyv hallgatásnál, vagy a tananyag visszahallgatásánál is. A nyelvtanulásnál külön fontos hogy eredeti nyelvet hallgassunk a kiejtés és a hallott szöveg értés miatt. Ehhez egy jól megválasztott fejhallgató elengedhetetlen.

Eladó fejhallgatók

 




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest