Milyen őszi férfi télikabátot illik választani az új és elegáns stilizációhoz?

Budapest
1 éve, 7 hónapja

Amikor a napok rövidebbek és az időjárás sem kényeztet már el - akkor határozottan elérkezett az a pillanat, hogy kicseréld a ruhatáradat nyáriról őszire. Ne engedd meg, hogy meglepjen téged az alacsony hőmérséklet és válaszd a melegebb ruházatot, ami veled lesz a következő hónapokban. Azon gondolkodsz, hogy melyik férfi kabát lesz megfelelő őszre és melyik lesz divatos ebben a szezonban? Segítünk a választásban!

 

Fotó forrása: https://unsplash.com/photos/BQrxXytYaHI 

 

Milyen kabátot érdemes választani a sok elérhető opciók közül, amiben szabadabban és divatosan fogod magad érezni, pluszban betölti a legfontosabb funkcióját? Nézd meg, hogy mi vár rád a legújabb kínálatban az Ozonee.hu  bolt kínálatában. Széles választék a divatos kabátokból és hosszú kabátokból őszre, sok színben és fazonban és ez minden kiváló árakon. Ne késlekedj és vedd meg már ma, az ideális kabátot őszre! Ha még nem döntötted el, hogy melyik modellt válaszd ebben a szezonban, olvass tovább, lentebb bemutatjuk, a legdivatosabb kabátokat és hosszú kabátokat a közelgő őszre.

 

Átmeneti férfi kabátok - válaszd a megfelelőt számodra

 

Az őszi férfi kabátok nem kell, hogy feketék és tónusosak legyenek, habár természetesen évek óta ez a vitathatatlan klasszikus, ami gyakorlatilag mindenhez illik, ami a szekrényedben van. Ha viszont szeretnél valamit változtatni és más színt választani, sok lehetőséged van. Bemutatunk ezek közül néhányat: https://ozonee.hu/ferfi-atmeneti-kabatok/. Melyik színek válnak be az őszi stilizációban? Határozottan  minden föld szín - barna, sárga, narancssárga, sötétzöld, ha szükséged van egy kabátra, ami megfelelő lesz, mint a hivatalos, de a mindennapi helyzetben is, válaszd a rövid kötött hosszú kabátot szürke színben. Nagyon jól fog mutatni inggel, és kapucnis pulóverrel. Ideális megoldás lehet még a kapucnis parka. Ez az opció kevésbé hivatalos, ugyanakkor összeállítva egy pulóverrel és a benne kiálló ing gallérral, határozottan elegánsan fog kinézni. Válaszd a parkát gránát, vagy khaki színben, ami évek óta divatos.

 

Elegáns átmeneti férfi kabátok - mivel hordjuk?

 

Amikor a kabátod, vagy hosszú kabátod kiválasztod őszre, érdemes figyelembe venni pár fontos kiegészítőt, amivel ez az öltözék, kell hogy rendelkezzen. Mivel a hőmérséklet napról napra alacsonyabb lesz - a legfontosabb funkciója az őszi kabátnak, természetesen az, hogy megtartsa a meleget. Érdemes választani a hosszú kabátot, vagy őszi kabátot, ami béléssel rendelkezik. Függően attól, hogy milyen az időjárás, a bélést hordhatjuk, vagy nem, ennek köszönhetően a kabát, több hónapon keresztül is beválhat.

 

Fazon felső, amit javaslunk számodra és már évek óta nagyon trendi, az a klasszikus hosszú kabát - szivarkabát egy övvel áthúzva a deréknál. Ez a modell kiválóan be fog válni nagyon sok stilizácikban - a legelegánsabbtól, az egészen sportosakig. Ha szeretnéd elérni, a leginkább elegáns verziót, hordd a fekete hosszúkabátot az öltönyhöz. A hosszúkabát be fog válni, természetesen vászonnadrággal, vagy farmernadrággal. Felülre vegyél fel inget, vagy pulóvert. Ahhoz, hogy sportos elegáns hatást érjél el, válaszd a fejen keresztül felvehető kapucnis pulóvert.




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest