Minimál stílusú ingatlanok

Budapest
4 éve, 10 hónapja

A minimalizmus több modern művészeti irányzat összefoglaló neve, a zenei, az építészeti és formatervezési. Az építészetre jellemzőek a letisztult formák, az egyszerű megoldások és a reprezentatív életterek. A síkformák, a nagy üvegfelületek látványossá teszik az épületeket. A minimál design a funkcióra fókuszál, például a konyhában a főzésre, a hálóban az alvásra. A minimál stílus lényege a bútorok szellős elrendezése, illetve a tágas üresen hagyott területek kihasználatlansága. A design színpalettája korlátozott, a főbb színek a natúr, a fekete és a fehér, a fémes felületek és a hideg színek.A stílus a visszafogottságra törekszik, a burkolatok, textilek anyaga és színe mindig egyszerű, hivalkodástól mentes. Az anyagok tekintetében a natúr fa színek és felületek, beton, alumínium, kő, átlátszó és színezett üvegek.A teljes harmónia fenntartása érdekében fontos figyelni a különböző formákra.


Nézzük az eladó minimál stílusú családi házakat.

Solymáron kínálják ezt a két szintes, örökpanorámás családi házat, mely a minimalista stílusban épült. Az ingatlant meghatározzák a tágas terek és a nagy üvegfelületek. A belső kialakításban egyértelműen érvényesülnek a stílus jegyei, letisztult felületek, kevés bútor, világos terek.


A XI. kerületben az Ördögorom lejtőn kínálják eladásra ezt a Penthouse lakást. A lakás egy háromlakásos tárhasházban található.  Az új tulajdonos a 75nm-es teraszról élvezheti az épületet körülvevő természetvédelmi területet. Az exkluzív ingatlan A++ energetikai besorolású passzívházban van.


Piliscsabán a Pilis hegység ölelésében kínálják, eladásra ezt a minimál stílusú, geotermikus fűtésű, intelligens házat. Meglepő formák és színek jellemzik a belső kialakítást, a kertben pedig medence, kerti sütögető és gyermekjátszótér is található.


Nagytarcsa új építésű családi házas övezetében eladó ez az igényesen megépített és berendezett 70 nm-es ingatlan. Az agglomerációban található ház remek kialakítású, három hálóval rendelkezik és egy 200nm-es kerttel. A minimál stílusban berendezett ház főbb színei a szürke, a fekete-fehér és a sárga, ezek a színek dominálnak.





Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest