Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin (Nintendo Switch) játékszoftver

16 358 Ft
Budapest
1 napja, 2 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8074929
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin (Nintendo Switch) játékszoftver

Merülj el a Monster Hunter színes és izgalmas világában a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin játékkal! A legendás sorozat legújabb része egy gyönyörű és szórakoztató RPG, amelyben saját sárkányt nevelhetsz, és más szörnyek mellett élhetsz és kalandozhatsz.

A nagyszabású, epikus történet akkor kezdődik, amikor a Rathalos, a szörnyek egy fajtája eltűnőben van a világról. A kaland kezdetén találkozol egy rejtélyes lánnyal, aki ismerte nagyapádat, és aki egy különleges tojást birtokol. Ebből a tojásból egy Rathalos fog kikelni! Hamarosan kiderül, hogy az egész világ sorsa múlik rajtad, hiszen vannak, akik csak a gyilkos szörnyet látják a Rathalosban, míg mások szerint a segítségedre lehet a gonosz elleni harcban. Vállalod a kockázatot ehhez az életre szóló kalandhoz?

Utad során számos érdekes karakterrel találkozhatsz, barátokkal és ellenségekkel, akik segítenek, vagy épp akadályozni próbálnak céljaid elérésében. Ebben a veszélyes világban többféle szörnnyel is barátságba kerülhetsz, és lenyűgöző tájakat fedezhetsz fel. Járj be szabadon olyan térségeket, mint Hakolo szigete, Mahana városa, Alcala vagy Rutoh. Mindenhol új környezet, ellenfelek és kihívások várnak. Játssz egyedül, vagy vegyél részt kooperatív küldetésekben!


Nagyszabású szerepjáték a Monster Hunter világában

Nevelj saját sárkányt, és kerülj barátságba más szörnyekkel!

Szabadon bejárható, látványos tájak

Színes szereplőgárda

Kooperatív küldetések


 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest