MPM 4610-PV-37, 1000 RPM, 74 dB, 15 Mosási Program, 6 kg, Elöltöltős, Szabadonálló, (E), Fehér mosóg

124 014 Ft
Budapest
2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12330091
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A digitális LED kijelző, nem csak modern megjelenést kölcsönöz a készüléknek, de lehetővé teszi a paraméterek egyszerű és gyors beállítását, az üzemidő megtekintését és a további funkciók beállítását is. Ezen kívül a gyermekbiztonsági funkció lehetővé teszi a gombok zárolását, így a kiválasztott mosási ciklus nem változtatható meg véletlenül.

MEGOLDÁS AZ ELFOGLALTAK SZÁMÁRA
Az MPM-4610-PV-37 mosógép megfelel a rohanó életet élő emberek elvárásainak, akiknek kevés idejük van a háztartási munkákra. A 60' program gyorsan kimossa ruháit, így időt takarít meg, míg a 15' program azonnal felfrissíti ruháit, és megszabadítja a könnyű szennyeződésektől, portól vagy kellemetlen szagoktól.

15 mosási program: pamut, pamut 20°, pamut előmosással, gyapjú, eco 40-60°, szintetikus szövetek, kézi mosás kényes ruhákhoz, gyors 15, gyors 60, vegyes mosás , farmer, antiallergén, színes, fonó/leeresztő és öblítő.

A 180 fokban nyíló ajtó lehetővé teszi a mosógép egyszerű és kényelmes be- és kirakodását.

SLIM MODELL
A kompakt MPM-4610-PV-37 modell lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg a fürdőszobában, miközben megtartja egy teljes méretű mosógép minden funkcióját és programját. A mindössze 42 cm-es mélységével ideális a kis helyiségekbe, és könnyen elfér a beépített bútorokban.


INTELLIGENS RENDSZER
A kiegyensúlyozatlansági védelmi rendszer megvédi a mosógépet a mechanikai sérülésektől. Egy speciális érzékelő észleli a tárgyak egyenlőtlen eloszlását a dobban, és csökkenti a forgási sebességet, csökkenti a rezgéseket, leállítja a ciklust és figyelmeztető hangot ad.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest