MPM 51-PX-69 175 m3/h, 50cm, 3 sebesség Inox páraelszívó

29 967 Ft
Budapest
1 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10971715
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A MPM 51-PX-69 páraelszívó az otthonod kiváló kiegészítője lehet a friss és tiszta levegő eléréséhez. Az elegáns inox színű kialakításával harmonikusan illeszkedik bármilyen modern konyhai környezetbe. Ez a páraelszívó nem csak esztétikus, de hatékony is, hiszen képes legfeljebb 175 m3/h levegőt kiszívni a konyhádból.

A páraelszívó három sebességfokozattal rendelkezik, így könnyedén állíthatod a szívóerőt az aktuális igényeidhez. Akár csak egy kis főzési gőzt vagy erőteljesebb szagokat szeretnél eltávolítani a levegőből, a MPM 51-PX-69 minden helyzetben megbízhatóan teljesít. A könnyen hozzáférhető vezérlőgombok segítségével egyszerűen állíthatod be a kívánt sebességet.

A páraelszívó páraelszívó szűrővel van ellátva, amely hatékonyan megszűri a zsíros részecskéket és a szagokat, így a konyhai levegő mindig friss és tiszta marad. A szűrő könnyen eltávolítható és tisztítható, így hosszú távon is biztosítja a hatékony működést.

Az MPM 51-PX-69 páraelszívó praktikus és stílusos megoldást kínál a konyhád számára. A hatékony szellőztetés és a kellemetlen szagok eltávolítása mellett modern kialakítása is hozzájárul a konyha megjelenésének fokozásához. Ne hagyd, hogy a főzés okozta gőzök és szagok eluralkodjanak a konyhádban, válaszd a megbízható MPM 51-PX-69 páraelszívót!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest