MPM 5610-PV-38, 1000 RPM, 15 Program, 6 kg, LED Kijelző, Szabadonálló, Elöltöltős, (D), Fehér mosógé

119 880 Ft
Budapest
2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12330092
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az MPM-5610-PV-10 mosógép a megbízhatóság és a funkcionalitás kombinációja. A készülék 6 kg-os terhelhetőséggel, széles programválasztékkal és számos funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatot. Ráadásul a kényelmes és intuitív kezelőpanel rendkívül egyszerűvé és kellemesen használhatóvá teszi.

SZÁMOS LEHETŐSÉG

15 fő program, amelyek a töltet típusához igazodnak, például: pamut, pamut 20°, pamut előmosással, gyapjú, eco 40-60°, szintetikus anyagok, kézi mosás kényes tárgyakhoz, gyors 15, gyors 60, vegyes mosás, farmer, antiallergén, színes, centrifugálás/csavarás és öblítés.

A paraméterek vezérlőpanelen keresztül történő beállításával a centrifugálási sebességet és a mosási hőmérsékletet az Ön preferenciáihoz igazíthatja.

Az előmosás, egy kiegészítő opció, amely megelőzi a főmosást, és amely sokkal könnyebbé teszi a foltok taszítását. Ennek köszönhetően a makacs foltok eltávolítása többé nem jelent majd problémát.

FUNKCIÓK

Késleltetett indítás (legfeljebb 24 óra), lehetővé teszi, hogy beállítsa, hogy a mosógép mikor induljon el.

ALLERGIAMENTES

Egy program, amely lehetővé teszi, hogy Ön és szerettei tiszta és friss ruhákat élvezhessenek anélkül, hogy az érzékeny bőr irritációjának veszélye fennállna. Ez a lehetőség ideális a gyermekek és az érzékeny, allergiára hajlamos bőrűek számára. A rendszer egy extra öblítést indít, hogy alaposan eltávolítsa a mosószer maradványait a ruháiból, amelyek allergiát okozhatnak.

MEGOLDÁS AZ ELFOGLALTAK SZÁMÁRA

Az MPM-5610-PV-38 mosógép megfelel azoknak az elvárásainak, akik sokat mozognak, és kevés idejük van a háztartási munkákra. A 60' programmal gyorsan kimoshatja ruháit, így időt takaríthat meg, míg a 15' program azonnal felfrissíti ruháit, és megszabadítja a könnyű szennyeződésektől, portól vagy kellemetlen szagoktól.

INTELLIGENS RENDSZER

Kiegyensúlyozatlanság elleni védelmi rendszer, megvédi a mosógépet a mechanikai sérülésektől. Egy speciális érzékelő észleli a mosószerek egyenlőtlen eloszlását a dobban, és csökkenti a forgási sebességet, csökkenti a rezgést, leállítja a ciklust és figyelmeztető hangjelzést ad.

Súlyautomatizálás, egy olyan rendszer, amely automatikusan felméri a dobban lévő szennyes súlyát és optimalizálja a vízfogyasztást. Ennek eredményeként kisebb töltet esetén a mosógép ennek megfelelően kisebb mennyiségű vizet vesz fel, így az egész ciklus gazdaságosabbá válik.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest