MPM 60-GMG-08 7.35kW Négy Zónás Fekete Beépíthető Gáz főzőlap

63 392 Ft
Budapest
1 napja, 20 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10926771
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az MPM 60-GMG-08 7.35kW Négy Zónás Fekete Beépíthető Gáz főzőlap kiváló választás, ha hatékony és sokoldalú főzőeszközt keresel otthonodba. Ez a gáz főzőlap egy erős összteljesítményű eszköz, amely 7.35kW teljesítményt kínál, így gyors és hatékony főzési eredményeket biztosít.

A négy zóna lehetővé teszi, hogy egyszerre több ételt készíts, vagy különböző hőmérsékletre van szükséged a főzési folyamat során. Ezzel a főzőlappal könnyedén elkészítheted a többfogásos ebédeket és vacsorákat, vagy akár nagyobb családi összejövetelekre is ideális választás lehet.

A fekete színű kialakítás stílusos és modern megjelenést kölcsönöz a konyhádnak. Az elegáns fekete felület tökéletesen illeszkedik a legtöbb konyhai dekorációhoz, és kiemeli a főzőlap esztétikai vonzerejét.

Ez a beépíthető gáz főzőlap kényelmes és praktikus megoldást kínál a konyhai főzéshez. Tele van olyan funkciókkal, amelyek megkönnyítik a főzést, például a könnyen kezelhető gombokkal és a pontos hőszabályozással. A beépített gázfőzőlapok megbízható és tartósak, és hosszú élettartammal rendelkeznek, így hosszú távon megbízható társad lehet a konyhai tevékenységeid során.

Összességében az MPM 60-GMG-08 7.35kW Négy Zónás Fekete Beépíthető Gáz főzőlap kiváló választás azoknak, akik hatékony és sokoldalú főzőeszközt szeretnének. A nagy teljesítményű funkciók, a négy zóna lehetősége, a stílusos fekete kialakítás és a könnyű kezelhetőség mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a konyhádban könnyedén és hatékonyan főzhess.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest