MPM 60-IM-04 4 Zónás 7000W Beépíthető indukciós főzőlap

99 866 Ft
Budapest
1 napja, 20 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11004851
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Stílusos és hatékony főzőlap

Az MPM beépíthető indukciós főzőlap ideális választás a modern és stílusos konyhákba. Az elegáns fekete üveg felület és a lesarkított él köszörült kialakítása egyedülálló megjelenést kölcsönöz a konyhapultnak.

Flexi Zone technológia a rugalmas főzés élményéért

A 2 "Flex Zone" főzőzóna lehetővé teszi, hogy rugalmasan alakítsd a főzési területet a tálaláshoz és az edények méretéhez igazodva. Így könnyedén elkészítheted kedvenc ételeidet a legoptimálisabb hőmérsékleten.

Könnyű kezelhetőség és praktikus funkciók

Az elektronikus időzítővel és a teljesítményszint szabályozóval könnyedén vezérelheted a főzés folyamatát. A beépített túlmelegedés elleni védelem és a gyermekbiztos funkciók pedig biztonságot nyújtanak az otthonodban.

Könnyen tisztítható és megbízható teljesítmény

Az MPM főzőlap könnyen tisztítható felülete és a védőáramkör-megszakítók megkönnyítik a karbantartást és biztosítják a hosszú távú megbízható működést. A booster funkció pedig gyorsan felfűti a főzőzónákat, így időt és energiát takaríthatsz meg.

Precíz méretek és erős teljesítmény

A két főzőzóna mérete 36 x 18 cm, amelyeknek a teljesítménye összesen 7000W. Ez biztosítja a hatékony és gyors főzést a mindennapi konyhai feladatokhoz. A főzőlap méretei (Sz x Ma x Mé) 590 x 110 x 520 mm, ami lehetővé teszi a könnyű beépítést és illeszkedést a konyhapulthoz.

Fedezd fel a főzés új dimenzióját az MPM 60-IM-04 2 Flexi Zónás 7000W Beépíthető indukciós főzőlappal, és kényeztesd családodat és barátaidat ínycsiklandó ételekkel!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest