MPM 61-PX-70 183 m3/h, 60cm, 3 sebesség Fehér páraelszívó

24 714 Ft
Budapest
1 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10971717
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az MPM 61-PX-70 páraelszívó egy kiváló minőségű és hatékony konyhai eszköz, amely segít megőrizni a friss levegőt és megszabadulni a kellemetlen szagoktól a konyhában. A fehér színű kivitel elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz a konyhának, emellett könnyen illeszkedik bármely konyhai berendezéshez.

A páraelszívó maximális légáramlása 183 m3/h, ami azt jelenti, hogy hatékonyan képes eltávolítani a főzés közben keletkező gőzt és szagokat. Ez különösen hasznos lehet intenzív főzési tevékenység vagy nagyobb ételkészítési projektek esetén, amikor több gőz keletkezik.

A páraelszívónak 3 sebességfokozata van, amelyek lehetővé teszik az optimális szellőztetési beállítások kiválasztását a különböző főzési igényekhez. A sebességfokozatok közötti váltás egyszerű és kényelmes, így könnyedén alkalmazkodhatsz a jelenlegi főzési körülményekhez.

Az MPM 61-PX-70 páraelszívó rendkívül könnyen telepíthető és használható. A szükséges felszerelés és a használati utasítás része a csomagnak, így gyorsan és egyszerűen beüzemelheted. A páraelszívó halk üzemmódban működik, így nem zavarja a konyhai tevékenységet vagy a családi életet.

Válassz az MPM 61-PX-70 páraelszívó mellett, hogy tiszta és friss levegőt biztosíts a konyhádban! Legyen szó akár mindennapi főzésről, akár különleges alkalmakról, ez a páraelszívó kiváló választás a kellemetlen szagok és a túlzott pára elleni védelemhez.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest