MPM 61-PX-73 183 m3/h, 60cm, 3 sebesség Fekete páraelszívó

24 591 Ft
Budapest
1 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10971721
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az MPM 61-PX-73 páraelszívó a modern otthonok és konyhák nélkülözhetetlen kiegészítője. Ez a kiváló minőségű páraelszívó fekete színével és elegáns kialakításával fokozza a konyhai tér stílusát.

Ez a készülék kiváló szellőztetést és szagelszívást biztosít a konyhában. A maximális szellőztetési teljesítménye akár 183 m3/h, ami lehetővé teszi a hatékony páralecsapódás és kellemetlen szagok megszüntetését. Akár főzés közben, akár utána, ez a páraelszívó gyorsan és hatékonyan frissíti a levegőt a konyhában.

A MPM 61-PX-73 páraelszívó három sebességfokozattal rendelkezik, így könnyedén szabályozhatod a szellőztetés intenzitását a szükségleteid szerint. A különböző fokozatok lehetővé teszik a rugalmas alkalmazkodást az adott főzési helyzethez és az elkészített ételek típusához.

Ez a páraelszívó nemcsak hatékony, hanem könnyen kezelhető is. Az egyszerűen használható gombokkal és a kényelmesen elhelyezett vezérlőkkel könnyedén váltogathatsz a sebességfokozatok között. Az intuitív kezelőfelületnek köszönhetően a páraelszívó használata egyszerű és könnyed.

Röviden összefoglalva, az MPM 61-PX-73 páraelszívó egy kiváló minőségű konyhai eszköz, amely nemcsak praktikus és hatékony, hanem stílusos megjelenése is díszíti otthonodat. Az erős szellőztetési teljesítményével és a három sebességfokozattal ez a páraelszívó a konyhai munkaidejét kellemesebbé és kényelmesebbé teszi.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest