MPM 70-GMH-21 10.4kW, Öt Zónás Fekete Beépíthető Gáz Főzőlap

101 662 Ft
Budapest
1 napja, 1 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10926766
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A MPM 70-GMH-21 Gáz Főzőlap az ideális választás, ha prémium minőségű, beépíthető főzőlapot keresel. Ez a gáz főzőlap öt zónával rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre több ételt főzhess vagy süss a konyhádban. Különösen praktikus, ha nagyobb családnak főzöl vagy gyakran rendezel vendégséget.

A főzőlap összteljesítménye 10.4kW, így gyorsan és hatékonyan tudod elkészíteni az ételeket. Nem kell többé várnod, hogy a víz felforrjon vagy a serpenyőben megpiruljon a hús. Az erős teljesítmény lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb főzést, amely időt és energiát takarít meg számodra.

A fekete színű kivitel elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a konyhádnak. A MPM 70-GMH-21 Gáz Főzőlap tökéletesen illeszkedik a modern és stílusos konyhákba, de emellett időtálló designja miatt hosszú távon is megőrzi vonzerejét. A fekete szín emellett könnyen tisztítható is, így a főzőlap karbantartása egyszerű és gyors.

A beépíthető kialakítás lehetővé teszi, hogy a főzőlapot simán beilleszd a konyhapultba, így egységes és rendezett megjelenést biztosít. A beépített kialakítás emellett helytakarékos is, hiszen nem foglal extra helyet a konyhában, hanem tökéletesen illeszkedik a meglévő konyhabútorhoz.

Összességében a MPM 70-GMH-21 Gáz Főzőlap egy kiváló választás, ha hatékony és stílusos főzőlapot szeretnél a konyhádba. Az öt zóna, a magas összteljesítmény és a beépíthető kialakítás minden igényt kielégít, így a főzés egyszerűbb és élvezetesebb lesz. Ne habozz, válaszd a MPM 70-GMH-21 Gáz Főzőlapot, és fedezd fel a modern és hatékony főzés világát!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest