MPM 90-OVS-24 580 m3/h, 90cm, 3 sebesség Fekete páraelszívó

93 052 Ft
Budapest
1 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10971722
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az MPM 90-OVS-24 páraelszívó egy kiváló minőségű konyhai eszköz, amely a modern dizájnt és a hatékony működést ötvözi. Ez a páraelszívó kiváló választás mindazoknak, akik a funkcionalitáson és az esztétikán is hangsúlyt fektetnek a konyhájukban. A fekete színű kivitel elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz a konyhának.

Az MPM 90-OVS-24 páraelszívó képes maximálisan 580 m3/h levegőt elszívni. Ez azt jelenti, hogy hatékonyan eltávolítja a konyhai párákat, szagokat és egyéb irritáló anyagokat, biztosítva ezzel a friss és tiszta levegőt a konyhában. Akár erős főzési tevékenységek során is megbirkózik a káros anyagokkal, így biztosítva a kellemes környezetet a konyhai munkavégzéshez.

A páraelszívó három sebességfokozattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a kívánt szinten szabályozza a szellőzés erősségét. A különböző sebességfokozatoknak köszönhetően könnyedén alkalmazkodhatsz a főzés intenzitásához, és mindig megfelelő szellőzést biztosíthatsz a konyhában. Legyen szó könnyű serpenyőzésről vagy éppen intenzív sütésről, az MPM 90-OVS-24 páraelszívó mindig a segítségedre lesz.

Ne csak főzzél, hanem élvezd is a konyhai tevékenységet a tiszta és kellemes környezetben! Az MPM 90-OVS-24 páraelszívó fekete színű megjelenése, 580 m3/h maximális szívóteljesítménye és három sebességfokozata mind-mind arra hivatottak, hogy a konyhád legyen az egyik legkedveltebb hely a lakásban. Kényeztesd magad ezzel a kiváló minőségű páraelszívóval, amely nem csak praktikus, hanem esztétikailag is lenyűgöző megoldást kínál a konyhai szellőzés terén.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest