MPM MKE-06 1800W 1 Zónás Szabadonálló Szürke Indukciós főzőlap

23 049 Ft
Budapest
1 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11004856
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Egyedülálló design és praktikus funkciók

Az MPM MKE-06 egy stílusos és hatékony indukciós főzőlap, melynek fűtőlapja és funkciópanelje egy üveglapon található. A 190 mm átmérőjű indukciós főzőzóna lehetővé teszi a különböző méretű edények (11-21 cm átmérő) használatát. Az indukciós edények automatikus felismerése kényelmet nyújt a főzés során.

Precíz vezérlés és praktikus időzítés

Az érintőfunkciós panel és a LED kijelző segítségével könnyedén irányíthatja a főzőlapot. Az időzítő funkció lehetővé teszi az időbeli beállításokat (0 és 180 perc között), hogy az adott zóna kikapcsoljon egy előre meghatározott idő után. A hőmérsékletszabályozás tartománya 60°C és 240°C között, 20°C-os lépésekben állítható.

Energiahatékony és biztonságos működés

A teljesítményjelző lehetővé teszi a teljesítmény beállítását a tartományban 200-1800 W. Az MPM MKE-06 főzőlap LED-kijelzője jelzi a hálózati csatlakozást. A hangjelzés tájékoztat a csatlakozásról, kiválasztott funkciókról és a munka befejezéséről.

Praktikus és megbízható kialakítás

Az MPM MKE-06 indukciós főzőlap stabilan áll a csúszásmentes gumi lábaknak köszönhetően. A sütő méretei (szélesség x mélység x magasság: 300 x 380 x 60 mm) ideálisak a kompakt konyhákban való használathoz. A főzőlap energiatakarékos és megbízható, minimalizálva a hőveszteséget (90% feletti hatásfok).

Fedezze fel az MPM MKE-06 1800W 1 Zónás Szabadonálló Szürke Indukciós főzőlap előnyeit, és élvezze a gyors, tiszta és biztonságos főzést!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest