MPM MKE-11 2900W LED Kijelzős Szürke Szabadonálló Indukciós főzőlap

44 690 Ft
Budapest
1 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11004855
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Indukciós tűzhely két főzőzónával és független szabályozással

Az MPM MKE-11 egy elegáns és hatékony indukciós főzőlap, amely két független főzőzónával rendelkezik. A 135 és 173 mm átmérőjű zónák lehetővé teszik a különböző méretű edények használatát (8-22 cm átmérő).

Precíz vezérlés és praktikus funkciók

Az érintőpanel és az LED kijelző lehetővé teszi a könnyű és intuitív vezérlést. Az időzítő funkcióval beállítható az egyes főzőzónák kikapcsolása egy adott idő után. A hőmérséklet-beállítás tartománya: 60°C-tól 240°C-ig, 20°C-os lépésekben.

Energiahatékony és biztonságos

Az MPM MKE-11 főzőlap kiválóan gazdaságosan működik minimális hőveszteséggel. A teljesítményjelző lehetővé teszi a nagy és kis főzőzóna különálló beállítását (200-1600 W és 200-1300 W). A jelzőlámpa tájékoztat a készülék hálózathoz való csatlakoztatásáról. A hangjelzés jelzi a csatlakozást a hálózathoz, a kiválasztott funkciókat és a munka végét.

Praktikus és megbízható kialakítás

Az MPM MKE-11 indukciós főzőlap csúszásmentes gumilábakon áll, stabilan és biztonságosan. A sütő méretei (szélesség x mélység x magasság): 590 x 310 x 70 mm) ideálisak, hogy konyhájába illeszkedjen. Az indukciós technológia gyors és tiszta főzést tesz lehetővé alacsony energiafogyasztással.

Fedezze fel az MPM MKE-11 2900W LED Kijelzős Szürke Szabadonálló Indukciós főzőlap előnyeit, és élvezze a precíz és hatékony főzést a konyhájában!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest