MPM MOD-48 1200 W, 17 KPA, 20 l Fekete-Sárga vízszűrős száraz-nedves porszívó

58 139 Ft
Budapest
1 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12330098
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Tegye újra tisztává és frissé szobáit – válassza a MOD-48 mosóporszívót. A modern 3 az 1-ben készülék tökéletes megoldás a foltok és szennyeződések eltávolítására a különböző felületekről, valamint a rend fenntartásáról otthon és kint egyaránt. Kiterjedt felszereltségének köszönhetően a mosóporszívó sikeresen használható kemény padlók, ablakok száraz és nedves tisztítására, valamint szőnyegek, autók és bútorkárpitok mosására.

A készülék fejlett szűrőrendszere hatékonyan tartja vissza a port, a pollent és az allergéneket, tisztán és egészségesen tartja otthona levegőjét. A befúvó funkció biztosítja a nehezen hozzáférhető helyekről a szennyeződések gyors eltávolítását, valamint a felhajtóról, autóról vagy kerti bútorokról származó leveleket.

A porszívó 6 méteres hatótávolsága kényelmes tisztítást tesz lehetővé, a nagy víztartálynak köszönhetően pedig könnyedén tisztíthatod a nagyobb felületeket is. A MOD-48 porszívó tökéletes otthoni használatra, valamint szállodákban, nagy agroturisztikai farmokon, SPA központokban és takarítócégekben.

Adja vissza szobájának frissességét és ragyogását – válassza a MOD-48 mosóporszívót. Egy modern mosógép ideális megoldás a foltok és szennyeződések eltávolítására a különböző felületekről, valamint a rend fenntartásáról az egész házban és kívül. Gyorsan és hatékonyan nedvesíthet és száríthat porszívózással és mosással: szőnyegek, szőnyegek, textilkárpitok, csempék, terrakotta, PVC, ablakok és tükrök. Gyorsan megszabadulhat a padlóról kiömlött víztől vagy egyéb folyadékoktól.

Mondd, hogy állj le minden szennyezésnek. A fúvó funkciónak köszönhetően gyorsan eltávolíthatja a port és a szennyeződést a házon belüli legkisebb zugokból is, az autóülések között, valamint a leveleket az autóból, az úttestről vagy a kerti bútorokról.

Kapcsolja be és ki a készüléket, állítsa be a szívóerőt, szabadon változtassa a tisztítási és mosási módokat a fogantyúban lévő vezérlővel. A MOD-48 mosóporszívó teljes irányítást biztosít a tisztítási folyamat felett, nem kell lehajolnia vagy a házon lévő gombokat használnia. Fedezze fel a takarítás új kényelmét, és élvezze a használat kényelmét.

Gyorsan megszabaduljon minden szennyeződéstől a környezetében. A száraz porszívózáshoz használt Hepa szűrő visszatartja a port, a pollent, az allergéneket és a baktériumokat, így hatékonyabbá válik a takarítás, a lakás levegője pedig tisztább és egészségesebb lesz.

A mosáshoz és nedves porszívózáshoz használt szivacsszűrő megállítja és megvédi a nedves szennyeződést a porszívóba, és megszünteti a kellemetlen szagokat. A készlet tartalmaz egy papírzacskót is, amely védi a szűrőt - megnöveli annak élettartamát.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest