MSI Force GC20 V2, Android, PC, USB, Fekete, Vezetékes kontroller

15 729 Ft
Budapest
1 napja, 15 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11357228
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
MOZGÁS NAGY PONTOSSÁGGAL

A továbbfejlesztett analóg karokkal a Force GC sorozatú vezérlők hibátlan sima mozgást biztosítanak. Ez jól jöhet folyamatos manőverekhez járművekben vagy az ellenség követéséhez a célzókkal.

CONTROL A JÁTÉK NEVE

A játékosok igazán élvezhetik versenyjátékaikat a Force GC sorozat triggereivel. Pontosság akár 256 fokozatú gyorsító szimulációval.

TARTÓS ÉS HOSSZABB ÉLETTARTAM

A hagyományos vezérlőkkel összehasonlítva a Force GC sorozatú vezérlők akár 2 millió kattintással is használható gombkapcsolókkal hosszabb élettartamot biztosítanak.

CSERÉLHETŐ D-PAD BURKOLAT

A Force GC30/GC20 kontrollerekhez két mágneses kialakítású D-pad borítás tartozik, amelyek lehetővé teszik, hogy a kívánt játéktípusra válts.

KETTŐS VIBRÁCIÓS MOTOROK BELÜL

A kettős vibrációs motorral felszerelt GC30/GC20 vezérlők képesek haptikus visszacsatolást használni a játékélmény fokozása és az érzékszervi bemenet további dimenzióinak biztosítása érdekében.

KETTŐS MÓD A JÁTÉKVILÁG ÖSSZEKAPCSOLÁSÁHOZ

A Force GC30 vezeték nélküli és vezetékes funkciókat is kínál az eszközökhöz való csatlakozáshoz. Zökkenőmentesen válthat a vezetékes és a vezeték nélküli használat között, így megszakítás nélkül játszhat.

MSI APP PLAYER

A BlueStacks-szel exkluzív együttműködés keretében kifejlesztett MSI APP Player zökkenőmentes játékélményt biztosít a mobiljátékok és a PC-platform között, és testreszabott funkciókat, például speciális billentyűzet-világítást és jobb grafikát használ többfeladatos munkákkal.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest