Nőtt a család? – használt családi autók a piacon

Budapest
4 éve, 2 hónapja

Gyarapodott a család, és nem fértek el az autóban? Itt az ideje nagyobbra váltani. Ha családi autót vásárol az ember, sokkal több szempontot figyelembe kell vennie, mintha csak saját magának keresgélne.

Hogy milyen a jó családi autó? Tágas, praktikus, de főként biztonságos! Egy jó egyterű igaz nem számít élményautónak mégis igazi főnyeremény. Talán a legfontosabb kritérium ezek esetében a méretük mellett, hogy mennyire bírják a strapát, és persze a biztonság, jó ismerni ilyenkor a törésteszteken hogyan teljesítenek az adott modellek.

Használt autót vásárolva persze a legfontosabb, hogy leinformálható, tiszta előéletűt találjunk. Előnnyel indulsz, ha az interneten utána olvasol a választottnak, mert így tudni fogod melyek a típushibái és mire kell figyelned a vásárlásnál. Mielőtt belevágnál egy nagyobb méretű autó vásárlásába érdemes megnézni például, hogy befér-e a garázsba. Nézzük most a legnépszerűbb egyterűeket.


Opel Zafira

Ez az egyik legmegbízhatóbb hét személyes családi autó, amit nem a külső megjelenése miatt szeretnek, hanem azért mert elérhető áron hozzájuthatunk és nagyon kényelmes. Nagyobb méretű bútor vagy elektronikai berendezés vásárlásnál simán befér, hiszen az ülések egy mozdulattal tolhatók és kivehetők.

Opel Zafira


Renault Grand Scenic

A családi autók közül kedvelt modell a Renault Grand Scenic is, ami variálható és praktikus utastérrel rendelkezik. Hosszú távú utazásra, kiváló kiránduló autó. 


Renault Grand Scenic eladó


Ford Tourneo Custom

Ha már nem elég a hét személyes kivitel, íme egy kilenc személyes Ford Tourneo Custom kisbusz. Tágas, óriási pakolótér, ezzel akár az egész család elutazhat nyaralni is. Kényelmes fűthető ülések és sok más extra jár vele, mint például kikapcsolható légzsák, állítható kormány, fedélzeti computer, napfényroló.

Ford Tourneo Custom


Citroen Xsara Picasso


Bár öt személyes, nagy előnye a hátul három független ülés, ahová akár három gyerekülés is befér egyszerre, de három felnőtt is kényelmesen elfér egymás mellett, ami bizony ritkaság. A Xsara Picasso a legtöbb hasonló méretű autónál tágasabb, praktikusabban használható, nem mellesleg olcsóbban megkapható és semmivel sem drágábban fenntartható. Az olcsó családi autót keresők titkos tippjének is mondható.


Nektek melyik a kedvencetek ha egyterű gépjárműről van szó?





Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest