OKAI Neon ES20, 600 W, 9", 25 km/h, 40 km, 100 kg, Fekete elektromos roller

167 335 Ft
Budapest
1 hete, 5 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12000359
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Világítsa meg járgányát

Amikor az innováció és a formatervezés találkozik. A NEON soha nem látott kijelző- és fénytechnológiával rendelkezik. A legmenőbb járgány a városban.

Kiemelkedő vezetési teljesítmény

Ez a roller hívővé teszi Önt. A biztonságos és érzékeny kezelhetőségnek köszönhetően nyugodtan és bátran bízhat az utazásban.

Hátsó felfüggesztés

A NEON hátsó, keretbe épített felfüggesztési technológiával rendelkezik, hogy egyenletesen cirkálhasson. A hátsó lengéscsillapítók elnyelik az egyenetlen útfelület okozta ütéseket, miközben Ön stabil marad. Elegáns és finoman hangolt. Azonnali vonzerő.

Színes fények

Világítsa meg a világot
Az első csövön és a fedélzet alatt található állítható hangulatvilágítással megvilágíthatja az utcákat, amelyeken utazik. Terjesszen színt a városodban. Válassza azt a színt, amely kifejezi, hogy ki Ön.

Kerek kijelző

Javított felhasználói élmény
Nagy felbontású, kör alakú képernyőnk egyetlen pillantással jeleníti meg a releváns információkat, hogy Ön mindig a pályán maradjon. Könnyen láthatja a sebességet, az akkumulátor állapotát, a vezetési módot és a fényviszonyokat. Alkalmazásunk segítségével megváltoztathatja a fények színét és a képernyő kezelőfelületének stílusát, így Ön teljes mértékben kézben tarthatja az irányítást.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest