Öltözködési tippek - Így emeld ki vonalaid

Budapest
3 éve, 4 hónapja

Minden nő gyönyörű és a női szépség évszázadok óta ihleti meg a festőket, költőket és más művészeket. Ennek ellenére rengetegen törjük a fejünket azon, hogyan növelhetnénk vonzerőnket, hogyan takarhatnánk el hiányosságainkat és hogyan emelhetnénk ki előnyeinket. Ha eddig nem tudtad, hogyan is fogj hozzá, most hoztunk neked néhány trükköt. Szeretnéd tudni, melyek ezek? Olvass tovább, blogunkból megtudhatod.


Optikai karcsúsítás


Az, hogy a függőleges vonalak karcsúsítanak, minden nő tudja. De ugyanezt a hatást érheted el a megfelelő kivágás kiválasztásával is. Elég csupán egy V-kivágású felsőt vagy ruhát felvenned. Ha ezt még kiegészíted egy hosszú és vékony nyaklánccal, ezt hatást még fokozhatod is. Sokkal karcsúbbnak látszol majd akkor is, ha a lapos talpú helyett a magassarkút választod. Sőt, így még a lábad is hosszabbnak tűnik és magasabb is leszel általa.


A derék kiemelése


Egy olyan apró kiegészítő is, mint az öv csodákra képes. Olyan érzésed van, hogy nem elég feltűnő a külsőd? Akkor vegyél fel egy ruhát, inget vagy blúzt egy övvel kiegészítve. Az övet mindig a legkeskenyebb részen viseld, amellyel sikeresen odavonzod a tekintetet. Ez a kiegészítő felfrissít egy őszi vagy téli kabátot is. Ha már vásárolsz, a legjobb, ha egyenesen több színben szerzed be, hogy később viselhesd különböző szettekhez. Kicsit szélesebb a csípőd, mint azt szeretnéd? Ez sem akadályoz meg abban, hogy a karcsúsítsd az alakod. Elég, ha egy kevésbé feltűnő övet választasz.

 

Öltözködési tippek


Popsi formálás


Tornázol, egészségesen étkezel és még ennek ellenére sem tetszik a feneked formája? Próbáld ki a magasabb derekú nadrágot, amelyet egészen a köldöködnél kell összegombolni. Mindenképp kerüld el a csípőnadrágokat. Nagyon sokat számít a megfelelő szabás. A legelőnyösebbnek az egyenes vagy az alul bővülő fazonú nadrágok bizonyulnak kisebb zsebekkel. Jegyezd meg, a nagy zseb optikailag még nagyobbá teszi az adott testrészt. Ha a nadrág helyett inkább a szoknyát vagy ruhát választod, akkor inkább a bő és lenge fazont ajánljuk.


Széles vállak


Széles a vállad? Nagyon egyszerűen szűkítheted. Semmiképp sem vásárolj vastag pántos topot. Ehhez a testalkathoz nem illik a fodor vagy más díszítés a ruha felső részén, de sajnos a magasnyakú sem. Ebben az esetben inkább válassz V-kivágású ruhákat, vagy tökéletes lehet egy kardigán is. Az egyszerű szabás sokkal könnyedebbé és lazábbá varázsolja a megjelenésed. A széles vállakat keskenyebbé teszik a keskeny vagy keresztpántok is, illetve pántnélküli felsők.


A mi tippünk: Új ruhadarabokat szeretnél? Akkor Modivo webáruházban minden a rendelkezésedre áll. Ha a szélesebb testrészek mellett az árakat is szűkíteni szeretnéd, a Modivo kuponok segítségével megteheted.


Hangsúlyos smink


A sminknek is hatalmas ereje van, hiszen segítségével könnyen kiemelheted azt a részt az arcodon, amely szerinted a legvonzóbb. A szemedet szeretnéd hangsúlyozni? Akkor tedd meg egy jó minőségű szemceruzával és szempillaspirállal. Ha még ezt fokozod a szemszínedhez passzoló szemhéjfestékkel, akkor biztosan minden figyelem oda irányul. Ugyanígy helyezheted a fókuszt az ajkaidra is. De vigyázz, hogy a sminked összes eleme egymással összeillő legyen. Tehát mielőtt még az egészbe belevágnál, döntsd el, melyik részt kívánod kihangsúlyozni. A legjobb, ha mindig csak egy részt emelsz ki.

A mi tippünk: A jó minőségű kozmetikumokat és sminktermékeket könnyen beszerezheted online is a népszerű drogériákból és kozmetikai webshopokból. Ha pedig az árak miatt aggódsz, segítségedre lesznek a kuponkódok.





Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest