OneOdio A71 fejhallgató (brown)

15 180 Ft
Budapest
2 napja, 7 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12329546
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Gyártó


OneOdio



Modell


A71



Szín


Barna



Átalakítók


40 mm neodímium



Állítható fejpánt


Igen



Mozgatható fülkagylók


Igen



 


 


Oneodio A71 barna fejhallgató


Órákig hallgatsz zenét és értékeled a kényelmet? Az Oneodio A71 fejhallgató tökéletes lesz számodra! A terméket jól átgondolt kialakítás jellemzi, és minden részlete a legmagasabb szintű kényelemérzetet nyújtja Önnek. Állítható fejpánt, forgatható és hihetetlenül puha fülpárnák, valamint összecsukhatóság – ez csak az előnyök kezdete. A fejhallgató 40 milliméteres neodímium meghajtókat használ, amelyek kiváló hangminőséget garantálnak. Az A71-el kristálytiszta magas hangokat és mély basszust élvezhet. A csomagban 2 kábel található, amellyel szinte bármilyen zeneforráshoz csatlakoztathatja a fejhallgatót.





Kiváló hangzás


A OneOdio A71 fejhallgató kiváló hangminőséget garantál a 40 milliméteres neodímium meghajtóknak köszönhetően. Mit is jelent ez? Széles frekvencia átvitel, amely lehetővé teszi, hogy hallja a magas hangokat, amelyek tiszták, mint egy könnycsepp, valamint a hihetetlenül mozgó mélyhangokat, amelyeket a zsigereiben érezni fog. Mindezek miatt a fejhallgató nem csak a mindennapi zenehallgatásra alkalmas, hanem stúdiómunkára vagy élő DJ fellépésre is!





Átgondolt tervezés


Az Oneodio A71 fejhallgató órákon át kényelmet biztosít, és átgondolt kialakításuknak köszönhetően ellopja a szívedet! Az állítható fejpánttal könnyedén beállíthatod őket igényeidhez, a forgatható fülkagylóknak köszönhetően pedig szükség esetén gyorsan és hatékonyan felfedezheted a füledet. Mind a fejpánt, mind a fülkagylók rendkívül kellemes és puha anyaggal vannak bevonva, így egy egész napos használat sem okoz kellemetlenséget.





Praktikus kábelek mellékelve


A készletben két kábelt találsz, amelyek megkönnyítik a fejhallgató használatát. A 3,5 mm-es jack audiokábellel kényelmesen használhatod őket például telefonnal vagy táblagéppel, a beépített mikrofonnak köszönhetően pedig telefonhívást is kezdeményezhetsz anélkül, hogy ki kellene húznod a telefont. A 6,5-3,5 mm-es kábel lehetővé teszi például a fejhallgató erősítőhöz való csatlakoztatását.





Beleértve




Oneodio A71 fejhallgató x 1


Mini Jack 3,5 mm-es kábel x 1


3,5–6,5 mm kábel x 1


Tárolótáska 1


Felhasználói kézikönyv x 1

Kapcsolat a hirdetővel
  • TintaShop.Hu

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • TintaShop.Hu

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest