Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Online értékesítés

Budapest Budapest Budapest
4 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4797625
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Reklám, PR
  • Pozíció típusa: Mellékállás
Leírás
Otthonról végezhető értékesítési munka. Már a munkára jelentkezéssel is pénzt keresel.
A feladat 2 teljesen ingyenes bankkártya értékesítése

-----------
CURVE
-----------
Az első kártya a Curve, mely nem kötődik bankszámlához és ténylegesen nincs semmiféle havi vagy éves díja, még a kiszállítása is ingyenes.
Mire jó ez a bankkártya s hogyan működik?

- Ez a bankkártya kiváltja az összes többi banki és hitelkártyát, így azokat nem kell magunkkal vinni sehová, csak a Curve elég ha nálunk van.
- Akkor is érdemes, ha csak 1 bankkártyánk van, hiszen olyan kedvezményekkel működik, hogy nem érdemes a saját bankkártyánkat használni.

- Van egy mobilalkalmazás, amibe beregisztráljuk a kártyá(i)nkat és abban választjuk ki, hogy a Curve kártya melyik kártyánk módjára működjön.

- A KP felvétel 70.000 Ft-ig (vagy ennek az összegnek megfelelő bármilyen devizáig) a világ bármely banki ATM-ében ingyenes akármilyen pénznemben akárhány alkalommal. Ha éppen Ft számlához kapcsolódó bankkártya van a Curve-höz beállítva az appban, az aktuális középárfolyamon vált, sokkal jobban mint egy pénzváltó, vagy ha saját bankkártyánkról közvetlenül használnánk vásárlásra és főleg KP felvétre, mert az külföldön elég drága.

- A KP felvétel hazánkban (amennyiben Ft alapú bankkártya van mögötte) NAPI 70.000 Ft-ig ingyenes, de havi maximum 1,2 millió forintig.

- Létezik időutazás funkció, ha több bankkártyánk van beállítva és fizettünk az 1-es számúval a Curve-ön keresztül, 14 napig dönthetünk úgy egy tranzakcióról, hogy azt mégis inkább a 2-es számú kártyával fizettük volna, vagy a 3-as számúval.

- 3 hónapig 1% vásárlások után járó jóváírás 3 megjelölt üzletben.

A Curve kártya promo videója: https://www.youtube.com/watch?v=o7qgIJVKsZ0
A funkciói 30 másodpercben: https://www.youtube.com/watch?v=7Ht1vqDlHlU
Nincsen semmiféle rejtett költség, ténylegesen teljesen ingyenes. A havi és napi kereteket túllépve viszont 2%-os költséget számol fel, erre érdemes ügyelni.

Ha érdekel ingyen a Curve kártya, akkor ide kattints: https://curve.page.link/Px4R

A linkre kattintva a "Download for free" menüpont alatt ki kell választani az országhívót +36 és megadni a telefonszámod pl. 201234567 Utána SMS-ben érkezik a letöltőkód. Ha pedig a regisztráció közben kér ajánlót és megadod az ANMMY5PN kódot, ingyen kapod a kártyát és kapsz ajándékba 5 GBP-t, amit majd elkölthetsz a kártya megérkezte és aktiválása után. Ja és 3 üzletet is kiválaszthatsz, pl. Aldi, Lidl, MediaMarkt, ahol ha vásárolsz, 3 hónapig 1%-ot jóváírnak a vásárlásaid után oda, ahova az 5 GBP-t is kapod.
Ha készen vagy, neked is lesz egy saját ajánlókódod, ami nekem az ANMMY5PN. Onnantól kezdve azzal kell promotálnod a kártyát akár ennek a leírásnak a segítségével és minden regisztráló után kapsz 5 GBP-t, amit az appban megjelenő virtuális kártyára kapsz és azt kiválasztva a Curve kártyáról felveheted akár banki ATM-ből Ft-ban, vagy elköltheted vásárlásra. Regisztrálj még ma és kezdd el terjeszteni a Curve-öt!

----------
MONESE
----------
A második kártya a monese. Lényegében ezzel egy brit bankszámlát nyitsz, de ez is ingyenes, ahogyan a hozzá tartozó bankkártya és annak kipostázása is. EUR és GBP számla nyitható az alkalmazásban, érdemes először GBP számlát nyitni. Miután megérkezik a kártyád és megtörténik az aktiválás, kapsz 15 GBP jóváírást és ugyanígy az ajánló is.

A regisztráció folyamán viszont fel kell egyszer 10 GBP vagy EUR összeggel tölteni, hogy lássák a hajlandóságot, akkor küldenek csak bankkártyát, de utána az elkölthető, leszedhető róla, akár a Curve segítségével is, ha a Monese kártyát a Curve-be beállítjuk. Ez kicsit macerásabb és kevésbé jó kártya, mint a Curve, mert az tényleg valami fantasztikus dolog, de ugye 3-szor annyit fizet, de cserébe többet is kell vele "dolgozni".

Itt a kezdeti regisztrációhoz a link: https://monese.app.link/3a7H1zM5IV?invite=MIHAL808

Jó pénzgyűjtést kívánok!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bakos Dominik

  • 2033255-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

Budapest
Budapest


Hasonló hirdetések

  • ÁLLÁS / -	SALES / Területi képviselő
    Budapest
    Cégünk Csapattagokat keres ! Ha szeretnél egy fiatalos és jó csapatban dolgozni, akkor csatlakozz hozzánk, nálunk a helyed! - SALES / Területi képviselő - Szerkesztő - Újságírói vénával Amit kínálunk: • Magyarország első számú program- és helyajánlój...
    1 napja, 21 órája
  • Budapest XIX. kerület, Budapest XXII. ker., Budapest XXII. ker.
    Reklám, szórólap terjesztési munkára munkatársakat keresek Budapest összes kerületére illetve Pest megye körzetében .Bér megegyezés szerint. Mellékkereseti lehetőség. Kérem híja a 06 30 2912278 telefonszámot....
  • Régen frissült
    Key Account Manager (Budapest)
    Budapest III. kerület
    Magyarország piacvezető cukrász, sütőipari és gasztronómiai nagykereskedése KEY ACCOUNT MANAGER pozícióba új kollégát keres Elsődleges feladatok: • Magyarországi ipari -és nagyfelhasználók látogatása, az igények felmérése, kapcsolattartás • Új partne...
  • Régen frissült
    Budapest, Miskolc, 3527, Zsolcai kapu 22 fsz/3
    Látogasson el irodánkba vagy hívjon az alábbi telefonszámon. Cím: Miskolc, 3527, Zsolcai kapu 22 fsz/3 e-mail: eerdekvedelmiegyesulet@gmail.com Tel.: +36 70 266 5317...
  • Régen frissült
    Budapest
    Olyan minőségi bio termékek népszerűsítésére keresek munkatársakat, akik tudnak azonosulni egy tisztább, egészségesebb élettel, akiknek fontos a környezetük és büszkén felvállalják, hogy mi mellett tették le a voksukat. Amire szükséged lesz: ✔️ Napon...
    11 hónapja, 3 hete
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bakos Dominik

  • 2033255-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

Budapest
Budapest