Ezt a hirdetést archiválták.

ONLINE REKLÁM MUNKA

Budapest
2 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Internetes munka
    Budapest
    Ingyen elkezdhető reklám munka! -cégen belül több féle kereseti lehetőség -fő-és mellékállásban is végezhető -valós fizetés minden hónap 10-én az elvégzett munkád után -később saját online vállalkozást építhetsz -ingyen sajátíthatod el az online mark...
    1 hete, 2 napja
  • Régen frissült
    Budapest
    Kereskedelmi vállalat online piacának bővítéséhez, reklám terjesztő partnereket keres. Feladatok: hirdetések, reklámok kezelése napi 1-2 óra ráfordítással. Ha felkeltettem az érdeklődésedet keress a tothgabika198@gmail.com e-mail címen....
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7186328
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Internetes munka
Leírás
A Strong Future International (SFI) amerikai vállalat REKLÁM CSAPATÁBA KERESÜNK MUNKATÁRSAKAT. Internet hozzáférés, laptop vagy okostelefon és napi 1-2 óra szükséges. Az ingyenes regisztráció azonnali hozzáférést biztosít a cég teljes körű képzési anyagához.
A jövedelem alapját képező feladatok:
- a cég és a munka népszerűsítése
- a webáruház és/vagy konkrét termék(ek) hirdetése
- online játékok és aukciók promotálása
- pool részvények szerzése (részesedés a cég teljes bevételéből)
stb.
Mindenki kiválaszthatja a neki leginkább megfelelőt. Semmi sem kötelező, de minden lehetséges! A fent felsoroltakat az internet világában, ingyenes hirdetésekkel érhetjük el, ehhez minden segítség rendelkezésre áll. Fizetés minden hónap 10-én az elért eredmények arányában.
Ha még bármilyen kérdés merül fel, kérlek keress bátran.
Minden kötelezettség nélküli regisztráció az alábbi linken (az oldal eredetileg angol nyelvű, de ha szükséges, az alján át lehet állítani magyarra):
[------]

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest