+ Ingyenes hirdetés feladása

Otthonról végezhető munka

Budapest
1 hónapja, 3 hete


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
Kérés elküldése
 • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5302227
 • Kategória: Állás, Munka
 • Alkategória: Reklám, PR
 • Pozíció típusa: Mellékállás
Leírás
Kedves Látogató!Alexandra vagyok, kérlek olvasd végig a hirdetésem.

A korona vírus "beköszöntésekor" megszűnt a munkahelyem, és azonnal szükségem volt egy megbízható bevételszerzési lehetőségre. Tudtam hogy az online kérdőív kitöltés, és az ilyen elcsépelt módok továbbra sem fizetnek annyit, amennyiből kényelmesen eltarthatom magam, és a családomat.

De nem adtam fel, továbbra is kutattam az neten, és a végén egy hatalmas szerencse révén szembejött velem a lehetőség amit remélhetőleg te is megfogsz, és kihasználod.

"Nézz fizetett videókat, és keress pénzt otthonról'. Szkeptikus voltam, de kipróbáltam. Regisztráltam, és azon kaptam magam hogy 4 nappal később már 500$ összegben tudtam pénzt utalni a weboldalról a saját számlámra. Igen 500$!

Ezek a videók amelyeket a weblapon megtekintesz, nem centeket fizetnek..a legtöbb videó 11,50$-20$ között mozog. Egy este alatt, miközben takarítottam, főztem, és a családommal voltam 150$-t szedtem össze.

Mialatt a videó megy, nem kell a gép előtt ülnöd. Elindítod, és végzed a dolgod otthon, vagy épp a munkahelyeden és eközben te, VALÓDI pénzt keresel.Egy dologra kell figyelned, az oldal 100$ alatt nem fizet ki. De ahogyan azt már fentebb írtam, esténként 150$-200$ dollárt is össze lehet könnyen szedni.Ha érdekel a lehetőség, amellyel otthonról, kényelmesen VALÓDI pénzt kereshetsz, akkor a lent található linken regisztrálj be és kezdj el bevételt termelni magadnak. Ha bármilyen kérdésed támadt a hirdetésem olvasása során (ami nem ritka) keress bizalommal! Lépésről-lépésre segíteni fogok, és hamarosan hálás leszel nekem amiért ezt a lehetőséget megosztottam veled.Link a regisztrációhoz: https://awvideon.host/131160715129227/

Kapcsolat a hirdetővel
 • Alexandra
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
BudapestHasonló hirdetések

 • Régen frissült
  Online értékesítés
  Budapest, Budapest, Budapest
  Otthonról végezhető értékesítési munka. Már a munkára jelentkezéssel is pénzt keresel. A feladat 2 teljesen ingyenes bankkártya értékesítése ----------- CURVE ----------- Az első kártya a Curve, mely nem kötődik bankszámlához és ténylegesen nincs sem...
 
Kapcsolat a hirdetővel
 • Alexandra
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest