Panasonic RF-D100BTEGT barna rádió - PANASONIC

65 916 Ft
Budapest
1 hete, 5 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8089206
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Panasonic RF-D100BTEGT barna rádió

Panasonic RF-D100BTEGT: A hegedűvel megegyező fából
Nyomd meg a gombot, kényelmesen foglalj helyet és élvezz minden egyes körülötted elhaladó hangot csúcsminőségben. A RF-D100BTEGT rádióvevő ugyanolyan fából készült, mint a hegedű, vagy egyéb zenei eszközök – éppen benne rejlik a gazdag basszusok, a kiegyensúlyozott középtónusok és az erős és tiszta magas hangok titka. A test kerek formájának köszönhetően nem keletkeznek egyenes hullámok, amelyek negatívan hatnának a kiáramló hangra. A basszusreflex szerkezetű szekrény belsejében 2 kúpos 6,5cm-es hangszóró rejlik, amelyek kiváló hangzással látják el a készüléket. Az eszköz 2× 5 W teljesítmény mellett játszik.

Eszköz, amely hangol, ébreszt és streamel
Ne hagyd ki kedvenc rádiós műsoraidat és hangold a Panasonic RF-D100BTEGT rádiót a 106 FM, DAB i DAB+ frekvencia egyikére. A kedvenc állomásaidat előbeállításként mentheted el és az RDS is hasznodra válik majd. A zenét okostelefonodról is közvetítheted. Elegendő a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatot használni. A DSP-nek köszönhetően a rádió egyéb BT eszközről, is képes zenét lejátszani anélkül, hogy a minőség csökkenne. Az ébresztő, a késleltetett ébresztés, az alvás mód és a konyhai ébresztő intelligens funkciók biztosan hasznosak lesznek. Az eszköz hordozható – elemek segítségével és hálózatról egyaránt működtethető.

Tudtad, hogy… ?
…a legendás The Beatles közismert slágere digitális formában csak 2010-ben került árusításra ? Legelőször az iTunes-on jelent meg. A Spotify, az Apple Music és további, streamelésre használatos szolgáltatások csak 2015 karácsony estéjén tették elérhetővé a zeneszámot. Az első nap folyamán 50 milliós lejátszást ért el, a legsikeresebb zeneszámok a Come Together és a Let It Be. Ne felejtsd el lejátszani a The Beatles zeneszámokat a Panasonic RF-D100BTEGT rádión – teljesen új zenei dimenziót hoznak létre.

A precíz kivitelezést olyan bevált és luxus anyagok ötvözete képezi, mint például valódi fa és alumínium – a készülék megjelenése hiteles és stílusos
Az eszköz szerkezete basszusreflexes, különleges szigeteléssel ellátott, amelynek hála mély basszusok, kiegyensúlyozott középtónusok és tiszta magas hangok távoznak a készülékből.
A beépített hangszórók kúp formájúak, méretük 6,5 cm, a szekrény szerkezete olyan fából készült, mint amilyenből a zenei eszközök készülnek, így optimális frekvenciát és tökéletes hangot ér el.
Az eszköz képes rádióállomások hangolására az FM, a DAB és a DAB+ tunereknek hála, nem hiányozhat az RDS sem.
A rádió okostelefonodról is képes zenét lejátszani a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatnak hála, amely hatótávolsága 10 m.
A DSP digitális jelfeldolgozó a minőség csökkentése nélküli hangátvitelt biztosít
A rádió ébresztővel, alvás móddal és konyhai ébresztővel ellátott,ami mindenkinek hasznos, aki szeret zenét hallgatni főzés közben
A beépített hangszínszabályozó 5 móddal rendelkezik, így a kimenő hangot könnyedén saját ízlésednek megfelelően állíthatod be
A rádióállomásokat az előbeállítások köze mentheted a későbbi zenehallgatáshoz, így időt takaríthatsz meg
Az eszköz 2× 5 W teljesítménnyel játszik, elemről vagy hálózatról egyaránt működtethető
A felszereltségből nem hiányozhat a 3,5mm fejhallgató kimenet, valamint a 3,5mm AUX

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest