Pazar loft lakások, különleges hangulatban

Budapest
5 éve, 2 hónapja

Manapság nagy igény van az egyedi lakások kialakítására. Az újépítésű lakások nagyon hasonló sémára épülnek, ezért vannak, akik szándékosan lepusztult, rossz állapotú házakat vásárolnak, azért hogy maguk, saját egyéniségükre formálják.



Az 1970-es évek Angliájából indult a loft lakások térhódítása, használaton kívüli gyárépületeket kezdtek felújítani. A hatalmas belmagassággal és a térelválasztó falak hiányának köszönhetően igazán szellős térrel rendelkező épületek hamar rajongást váltottak ki az emberekben és nem sokkal később Amerikában, majd Európa nyugati felén is megkezdték hódító útjukat. Itthon csupán az évtized eleje óta váltak keresetté az ilyen típusú ingatlanok, ám vannak olyan beruházók, akik komplett házakat húznak fel bennük kizárólag loft lakásokkal.

Körbe néztünk a kínálatban, hogy a Maxaprón milyen loft jellegű lakások szerepelnek.


XIII. kerület Marina Parton egy 110nm-es teljes körűen felújított klímás, loft jellegű nappali+2szobás, részben Dunára panorámás, dupla teraszos, luxus okosotthont kínálnak eladásra. Az itt lakók minden este a teraszról nézhetik a naplementét.


XIII. kerületi luxus loft


Eladó Széchenyi hegyen örök panorámás, 1940-ben épült bauhaus társasház félemeletén lévő, nettó 58 nm-es, felújított loft, indusztriális stílusjegyekkel kialakított lakás.


Eladó lakás Széchenyi hegy


Üröm központi részén luxus loft ház eladó. A ház két szintes, az alsó, kb. 110 nm-es szinten kapott helyett a teremgarázs, illetve több kiszolgáló helyiség, míg a felső, kb. 170 nm-es lakószinten a loft jellegnek köszönhetően jelenleg három nagy, szabadon osztható helyiség, valamint a konyha és a fürdő. A házat terasz öleli körül.


Ürömi luxus


Budapest IX. kerület, rehabilitációs városrészén, a Duna partól pár lépésre, a Tinódi utcában, megvételre kínálunk, egy 235 m2-en elhelyezkedő,6,4 méter belmagasságú, 2 szobás, erkélyes, lakást.


Tinódi utcai erkélyes lakás


Eladásra kínálnak loft lakásokat a Duna parthoz közel. A lakások XXI. század legmagasabb technológiával és technikáival kerülnek megépítésre.A lépcső légiesen szellős acélszerkezet választható fa- vagy üvegbetéttel. A kandalló és kémény gázkazán szerelt rendszerű kéménnyel, kandallónak kéménykiállás tetőre, valamint levegő beszívás- és kondenzvíz elvezetés előkészítés.


Duna parti loft


Cimkék: loft, loft lakások




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest