PDP Victrix Gambit, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, 3.5mm audio, eSport, Vezetékes kontroller

41 989 Ft
Budapest
6 napja, 9 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8962176
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A világ leggyorsabb licencelt Xbox kontrollere

Victrix Gambit Dual Core Tournament





Páratlan eSport teljesítmény

A Victrix Gambit rendelkezik a leggyorsabb hüvelykujjjal, triggerrel és gombbal. A Gambit Dual Core TM technológiájával az egyik magot az ultragyors bemeneti feldolgozásnak, a másikat pedig a kristálytiszta hangzásnak szenteljük. Ez kisebb késleltetést és akár 8-szor gyorsabb bemeneti választ jelent, mint a konkurens vezérlőknél.



Gyorsabb tüzelés Clutch Triggers gombokkal

Gyorsabban reagálhat a szabadalmaztatott 5 kioldó-stop pozícióval, amelyek lehetővé teszik a megtett távolság beállítását a játék közben, hogy maximalizálja a sebességet.



Testreszabhatja a beállításokat a Victrix alkalmazásban

Tedd a kontrollert olyan egyedivé, mint a játékodat. A Victrix Gambit Tournament Controller kompatibilis a Victrix Control Hub alkalmazással a további testreszabás érdekében. Újraképezze a gombokat, állítsa be a holt zónákat, kalibrálja újra az analóg botokat és triggereket, állítson be egyéni hangprofilokat, futtasson diagnosztikát és még sok mást ebben az ingyenes alkalmazásban.



Tournament hordtáska

Tartsa védve új büszkeségét és örömét, és készen áll az utazásra a mellékelt hordtáskával. Tartós, kemény héjú konstrukciójával, dedikált nyílásaival a vezérlőhöz és cserélhető alkatrészekhez, valamint a kábel és egyéb kiegészítők számára kialakított tokkal, Victrix Gambit Tournament Controllered mindenre és bárhol használható.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest