PDP Victrix Pro BFG, PlayStation 5, 3D audio, Programozható, Moduláris, eSport, Fehér, Vezeték nélkü

92 489 Ft
Budapest
1 hete, 5 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12309988
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Fejlett, professzionális vezérlő PS5™-hez, PS4™-hez és PC-hez zökkenőmentes vezeték nélküli vagy vezetékes csatlakozással, hosszú élettartammal és a testreszabható opciók teljes arzenáljával.

A játékos választása

A Victrix által az e-sportra tervezett Pro BFG a PlayStation játékok új arany standardja! Tapasztald meg a zökkenőmentes vezeték nélküli csatlakozást PS5/PS4-en és PC-n, hosszú akkumulátor üzemidővel és a testreszabható opciók teljes arzenáljával felszerelve.

Végső modularitás

Készítsd el a végső, személyre szabott vezérlőt. A megfordítható bal oldali modul lehetővé teszi mind a szabványos PlayStation® botkormányok, mind az eltolt botkormányok használatát. A verekedős játékok rajongói használhatják a Fight Pad modult, amely a jobb botot hat mikrokapcsolós gombbal helyettesíti. A D-pad, az Analog Stick Caps és az Analog Stick Gates szintén cserélhető.

Teljesen testreszabható

Négy hozzárendelhető hátsó gomb a felhasználó által konfigurálható profilokkal: A játékosok a profilgombbal menet közben is leképezhetik a hátsó gombokat, és akár 3 egyedi profilt is készíthetnek a gombok leképezéséhez. Szabadalmaztatott többállású kuplungkioldók: Az 5 különböző megállási ponttal büszkélkedő, szabadalmaztatott kioldók lehetővé teszik a játékosok számára, hogy a ravasz meghúzását saját ízlésükhöz igazítsák. A testreszabással kapcsolatos további információkért lásd a Felhasználói kézikönyvet.

Alacsony késleltetésű audio EQ profilok

Merüljön el a lehető legjobb hangminőségben a vezérlő 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóján keresztül. A Pro BFG kompatibilis a Sony 3D Audio-val is a PS5-ön.

Teljes vezeték nélküli és vezetékes kompatibilitás

A Mode Switch segítségével a játékosok könnyedén válthatnak a PlayStation 5, a PlayStation 4 és a PC (X bemenetet használó) eszközök között.

Victrix Control HUB alkalmazás

Töltsd le a Control Hub alkalmazást és programozd a hátsó gombokat, képezd le újra az előlapi gombokat, állítsd be a holt zónákat, futtass diagnosztikát és konfigurálj még sok mást!

Jellemzők:


Végső testreszabás: Programozza be a vissza gombokat, térképezze újra az arcgombokat, állítsa be a kiváltó holtzónákat és így tovább!

Kalibrálás: Rendszeresen kalibráld újra az analóg rudakat a pontosság megőrzése, a pálcák elsodródásának orvoslására és a holt zónák beállítására

Diagnosztika: Győződj meg arról, hogy a Pro BFG optimális állapotban fut, az egyes modulok, gombok, pálcák és triggerek tesztelésével.

Prémium hang: Válassz a 3 előre beállított EQ közül, állítsa be a hangerőt és a mikrofon figyelési szintjeit a teljes elmerülés érdekében.

Firmware-frissítés: A rendszeres firmware-frissítések olyan fejlesztéseket hoznak, mint például a hosszabb akkumulátor-élettartam, a jobb vezeték nélküli kapcsolat és egyéb versenyképes fejlesztések.

Processzor: 500 MHz-es kétmagos ARM-7 Victrix szabadalmaztatott MCU, firmware frissíthető

Kompatibilitás: Playstation 5, Playstation 4 és PC (X-Input kompatibilis)

Kapcsolódás: Vezeték nélküli (USB-A mini dongle) vagy vezetékes (USB A-C típusú kábel), választható kapcsoló

RF vezeték nélküli adó-vevő: 2,4 GHz-es, kétmagos Victrix szabadalmaztatott SOIC

Gombok: Nagy reakcióképességű elasztomer membrán (standard modul), alacsony csillapítású mikrokapcsoló (FG modul)

Audio támogatás: 3,5 mm-es 4 pólusú fejhallgató-csatlakozó, PS5 konzollal kompatibilis 3D audio

Akkumulátor: 2000 mAh (akár 20 órás élettartam, használati profiltól függően)

App támogatás: Testreszabás, gombleképezés, kalibrálás, diagnosztika és firmware frissítések

Cserélhető vezérlőmodulok: Szabványos akciógomb-elrendezés és 6 gombos harci pad elrendezés

Bal oldali analóg stick modul: Playstation 5 elrendezés vagy D-pad eltolás, forgatható

Vezérlő anyaga: Nagy merevség, nagy hajlítási szilárdságú ABS hőre lágyuló polimer

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest