Philips 16B1P3302/00 15.6" IPS LED Full HD USB-C Fekete hordozható monitor - PHILIPS

97 751 Ft
Budapest
2 napja, 2 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11863408
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kétképernyős nézet a nagyobb hatékonyságért
Ez az USB-C videokimeneti funkcióval ellátott Philips monitor lehetővé teszi, hogy nagy felbontású videót nézzen eszközéről. A vékony és megfordítható USB kettős mesh kábel C és A típusú csatlakozókkal rendelkezik, amelyek nemcsak videólejátszást, hanem egyszerű megosztást és prezentációt is lehetővé tesznek. A monitor egyetlen USB-C kábel segítségével egyszerűen feltölthető laptopjáról.

Folyamatosan dönthető állvány, amelyet az Önnek megfelelő szögbe állíthat be
A folyamatosan dönthető állvány 0 és 90 fok között állítható, és rugalmasságának köszönhetően bárhonnan kényelmesen dolgozhat.

Könnyű és összehajtható kialakítás a hordozhatóságért
Élvezze a letisztult és hordozható kialakítású kétképernyős munkaállomást. A puha, egyenletes és összehajtható USB-C kábelt úgy tervezték, hogy könnyen hordozható legyen, és bármilyen táskában elférjen.

IPS LED széles nézési szögű technológia a kép és a szín pontossága érdekében
Az IPS képernyők fejlett technológiát alkalmaznak, amely rendkívül széles, 170/170 fokos nézési szöget nyújt. Így a képernyőt szinte bármilyen szögből nézheti. A normál TN panelekkel ellentétben az IPS képernyők kifejezetten éles képet és élénk színeket biztosítanak, ezért nemcsak fotók, filmek megtekintéséhez vagy webböngészéshez ideálisak, hanem olyan professzionális alkalmazásokhoz is, amelyek esetében fontos a színhűség és az állandó fényerő.

16:9-es Full HD kijelző az éles, részletgazdag képekért
Képminőséggel kapcsolatos kérdések. A hagyományos kijelzők jó minőséget nyújtanak, de Ön többet kíván. Ez a kijelző a megnövelt Full HD (1920 x 1080) felbontással rendelkezik. A tiszta részleteket biztosító Full HD és a nagy fényerő, a hihetetlen kontraszt és a realisztikus színek élethű képet nyújtanak.

SmartImage gyári beállítások a könnyű optimális képbeállításokért
A SmartImage egy különleges, élvonalbeli Philips technológia, amely elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat, és gondoskodik az optimalizált megjelenítésről. Ez a felhasználóbarát kezelőfelület lehetővé teszi a különböző alkalmazásoknak leginkább megfelelő mód kiválasztását: Iroda, Fotó, Film, Játék, Gazdaságos stb. A választás alapján a SmartImage dinamikusan optimalizálja a kontrasztot, a színtelítettséget és az élességet a fotók és videók tökéletes megjelenítése érdekében. A Gazdaságos mód jelentős energiamegtakarítást biztosít az Ön számára. Mindez az Ön rendelkezésére áll, azonnal, egyetlen gombnyomásra!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest