Philips 55OLED818, 139 cm (55"), 4K, 3840 x 2160, 120 Hz, UHD, OLED, Ambilight, (G), Fekete televízi

1 057 618 Ft
Budapest
2 napja, 8 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11515875
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Lenyűgöző. Minden szempontból.

Akár filmekről, akár más műsorokról van szó, az OLED TV élethű képe és telt hangzása, valamint az Ambilight magával ragadó fényudvara kivételes élményt nyújt. A polírozott, pengevékony állvány és a bőr hátlapú távvezérlő eleganciát sugároz.

Minden eddiginél magával ragadóbb. Ez az Ambilight TV.

Az új generációs Ambilight funkciónak köszönhetően a képernyő mögötti LED-ek színes fényudvart teremtenek, amely részletgazdagabb, határozottabb és minden eddiginél pontosabb szinkronban van az eseményekkel! Ráadásul még egy üres képernyőt is életre kelthet az Aurora által biztosított képekkel és videókkal, amelyek remekül mutatnak az Ambilighttal.

Bármit is néz, a kép rendkívül valósághű. Mesterséges intelligenciával rendelkező P5 Engine.

A mesterséges intelligenciával rendelkező Philips P5 processzor olyan élethű képminőséget nyújt, hogy Ön úgy érzi, részese a jelenetnek. A mesterséges intelligencia mélytanulásos algoritmusa az emberi elméhez hasonló módon dolgozza fel a képeket. Mindegy, milyen műsort néz, élethű részleteket és kontrasztot, gazdag színeket és egyenletes mozgást élvezhet.

Nagy fényerejű OLED-képernyő. Minden részletet láthat, még egy erősen megvilágított helyiségben is.

A 4K (UHD) OLED Ambilight TV nagy fényerejű paneljének és élethű képének köszönhetően mély fekete színek jelennek meg, nem szürkék – és a legapróbb részletek is jól láthatóak az árnyékos és világos területeken. A kép bármilyen betekintési szögből nagyszerű látványt nyújt, és nem kell lekapcsolni a világítást! Minden fő HDR formátum támogatott.

Prémium kivitel. Környezetbarát csomagolás.

A szaténkróm színű forgóállványnak köszönhetően gyerekjáték az elhelyezése, míg a sötét fém állvány és a keretmentes kivitel stílusos megjelenést kölcsönöz. A távirányító háttérvilágítással rendelkezik a könnyű használat érdekében. A TV csomagolása FSC tanúsítvánnyal rendelkező kartonból készül, a nyomtatáshoz pedig újrahasznosított papírt használunk.

Otthonába hozza az IMAX-minőséget. IMAX Enhanced tanúsítvánnyal ellátva.

Üdvözöljük Hollywoodban! A Philips OLED TV-vel ugyanazt az IMAX élményt kapja, mint az IMAX-mozikban vetített filmek nézése közben. Hagyja magát körülölelni a nagyobb formátum érzékelésével. Lásson többet minden jelenetben. Az Ambilight funkcióval kombinálva egy emlékezetes moziest vár Önre.

Moziszerű látvány és hangzás. Dolby Vision és Dolby Atmos.

A Dolby Vision és Dolby Atmos minden film, TV-show és videójáték esetében nagyszerű képet és hangot biztosít. Lássa olyannak a képet, amilyennek a rendező megálmodta – többé nem kell bosszankodnia amiatt, hogy a túl sötét képeken nem lehet kivenni, mi történik! Halljon minden szót tisztán. Tapasztalja meg úgy a hanghatásokat, mintha az események kellős közepében lenne.

Philips vezeték nélküli otthoni rendszer DTS Play-Fi-vel

A Philips DTS Play-Fi vezeték nélküli otthoni rendszer másodpercek alatt lehetővé teszi az otthonában található kompatibilis soundbar hangsugárzókhoz és vezeték nélküli hangsugárzókhoz való csatlakozást. Hallgassa a filmek hangját a konyhából. Játsszon le zenét bárhol. Az Ambilight TV-t center hangsugárzóként használva még egy surround hangzású házimozi-rendszert is létrehozhat.

Fantasztikus játékélmény. 120 Hz, ultra alacsony késleltetés, G-sync, VRR, FreeSync.

Játsszon korlátok nélkül, és merüljön el az OLED hihetetlen valóságában! A HDMI 2.1, a lenyűgözően gyors, 120 Hz-es natív frissítési sebesség és az ultra alacsony bemeneti késleltetés révén a következő generációs játékeszközökből a legjobbat hozza ki. Az eredmény pedig: gördülékeny, reszponzív játékmenet, szuperegyenletes, természetes mozgás és nagyszerű grafika. Az Ambilight játéküzemmódja tovább fokozza az izgalmakat.

Hangvezérlés. Google Segéd. Az Alexával is kompatibilis.

Több hangsegéd közül választhat! Nyomja meg a Google Segéd gombját a távirányítón, és keressen hangutasításokkal filmeket és sorozatokat, kérjen ajánlásokat, vezérelje a kompatibilis okosotthon-eszközöket, és még sok más lehetőség áll rendelkezésére. Akár meg is kérheti az Alexát, hogy az Alexa-kompatibilis eszközökön keresztül vezérelje a TV-t.



Kedvenc szórakozása a Google segítségével.

Mit szeretne nézni? A Google TV összegyűjti a filmeket, műsorokat és sok mást az alkalmazásaiból és előfizetéseiből, és rendszerezi őket kifejezetten Önnek. A kedvencei alapján javaslatokkal áll elő, ráadásul a telefonján a Google TV alkalmazással akár menet közben is személyre szabhatja a lejátszási listáját.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Dunavox DAB-18.55B Fekete Borhűtő
    Budapest XXII. kerület
    Exkluzív kompresszoros beépíthető Dunavox DAB-18.55B Fekete Borhűtő eladó most igazán kiváló áron! Ha eddig hezitált, most itt az alkalom igazán kiváló áron megvenni ezt a készüléket! Elegáns, teleüveg ajtaja révén modern konyhai környezetben történő...
    379 900 Ft
  • Pénzvizsgáló, bankjegyvizsgáló uv lámpa
    Budapest XXI. kerület, Budapest, Budapest
    Pénzvizsgáló uv lámpa, bankjegyvizsgáló uv lámpa eladó raktárunkból újszerű állapotban. Alkalmas bankjegy, értékpapír, igazolvány vizsgálatához. Ára: 3.000.- forint + Áfa (bruttó 3.810.- forint) Gábos Árpád spider92@t-online.hu Telefonszám: +36307374...
    3 000 Ft
  • Wacom STU-520 aláíró tábla
    Budapest XXII. kerület, Budapest, XXII., Budapest, XXII.
    Eladó egy Wacom STU-520 aláíró tábla raktárunkból újszerű állapotban. Kiváló minőség, széles formátumú színes kijelző, WVGA 800 x 480 felbontással rendelkezik, így helyet biztosít az aláírásoknak és a promóciós üzeneteknek egyaránt. Használható márka...
    50 000 Ft
  • Tápkábel nagy mennyiségben
    Budapest XXII. kerület
    Tápkábel csomag eladó raktárról nagy mennyiségben. Egy csomag 10 db. tápkábelt tartalmaz. Ár: 500.- forint + Áfa / db. (bruttó 635.- forint), a csomag ára 5.000.- Forint + Áfa Egyeztetett időpontban megtekinthető! Nézd meg a többi hirdetésünket is! S...
    500 Ft
  • Siemens KI20RA50/04 hűtőszekrény, hűtőgép
    Budapest XXII. kerület, Budapest, Budapest
    Eladó egy Siemens KI20RA50 beépíthető hűtőszekrény, Siemens hűtőgép. Tulajdonságok: Energiaosztály: A+, zajszint (dB): 34, 184 Literes, beépíthető. Méret: 54,1 cm széles, 102,1 cm magasság, 54,2 cm mélység. Siemens KI 20 RA 50, KI 20RA50, KI20RA 50. ...
    60 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest