Philips 55OLED907/12 55" 4K UHD Fém Smart OLED+ TV - PHILIPS

669 337 Ft
Budapest
1 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12209669
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Minden eddiginél magával ragadóbb. 3 oldalas Ambilight.
Az új generációs Ambilight készülékünk még varázslatosabbá teszi az OLED+ TV nézésének élményét. A TV körüli Ambilight fényudvar minden eddiginél részletgazdagabb és határozottabb, és a képernyőn látható színekkel teljes szinkronban változtatja a színeit. Annyira magával ragadó, hogy már el sem tudja képzelni nélküle a TV-nézést.

Legendás Bowers & Wilkins hangzás.
Merüljön el a filmek, show-műsorok és zene világában. A Bowers & Wilkins csodálatosan karcsú audiomegoldása előre sugárzó meghajtóival gazdag hangzással tölti meg a teret. A párbeszéd hihetetlenül tiszta a dedikált center csatornának köszönhetően, a hátrafelé sugárzó mélynyomó pedig valódi mélységet kölcsönöz a hanghatásoknak és a zenének.

Pompás vizuális élmény bármilyen környezetben.
A feketék lenyűgözőek, a csodálatosan élénk színű képnek köszönhetően pedig minden részletet tökéletes HDR-ben láthat akár árnyékban, akár fényben. Ha világos szobában nézi a TV-t, a készülék automatikusan úgy állítja be a képet, hogy Önnek mindig a legjobb élményben lehessen része.

Bármit is néz, a kép rendkívül valósághű. Mesterséges intelligenciával rendelkező P5 Engine.
A mesterséges intelligenciával rendelkező Philips P5 processzor olyan élethű képminőséget nyújt, hogy Ön úgy érzi, részese a jelenetnek. A mesterséges intelligencia mélytanulásos algoritmusa az emberi elméhez hasonló módon dolgozza fel a képeket. Mindegy, milyen műsort néz, élethű részleteket és kontrasztot, gazdag színeket és egyenletes mozgást élvezhet.

Otthonába hozza az IMAX-minőséget. IMAX Enhanced tanúsítvánnyal ellátva.
Üdvözöljük Hollywoodban! A Philips OLED+ TV-vel ugyanazt az IMAX élményt kapja, mint az IMAX mozikban vetített filmek nézése közben. Hagyja magát körülölelni a nagyobb formátum érzékelésével. Lásson többet minden jelenetben. Az Ambilight funkcióval kombinálva emlékezetes moziest vár Önre.

IMAX Enhanced tanúsítvánnyal ellátva.
Üdvözöljük Hollywoodban! A Philips OLED+ TV-vel ugyanazt az IMAX élményt kapja, mint az IMAX mozikban vetített filmek nézése közben. Hagyja magát körülölelni a nagyobb formátum érzékelésével. Lásson többet minden jelenetben. Az Ambilight funkcióval kombinálva emlékezetes moziest vár Önre.

Moziszerű látvány és hangzás. Dolby Vision és Dolby Atmos.
Moziszerű látvány és hangzás. Dolby Vision és Dolby Atmos.
A Dolby Vision és Dolby Atmos minden film, TV-show és videójáték esetében nagyszerű képet és hangot biztosít. Lássa olyannak a képet, amilyennek a rendező megálmodta – többé nem kell bosszankodnia amiatt, hogy a túl sötét képeken nem lehet kivenni, mi történik! Halljon minden szót tisztán. Tapasztalja meg úgy a hanghatásokat, mintha az események kellős közepében lenne.

Philips vezeték nélküli otthoni rendszer DTS Play-Fi-vel.
A DTS Play-Fi-vel működő Philips vezeték nélküli otthoni rendszerrel másodpercek alatt csatlakozhat az otthonában lévő kompatibilis vezeték nélküli hangszórókhoz. Hallgassa a filmet a konyhában, miközben harapnivalót készít. Szóljon a zene mindenhol. Ne maradjon le a nagy mérkőzés közvetítéséről akkor sem, ha ki kell mennie a szobából.

Fantasztikus játékélmény. 120 Hz-es frissítés, rendkívül alacsony késleltetés. G-sync, VRR, Freesync
Játék határok nélkül. A HDMI 2.1-es csatolófelülettel ellátott OLED+ TV-vel a legtöbbet hozhatja ki a következő generációs játékeszközökből a különlegesen reszponzív játékmenet és a hihetetlenül egyenletes grafika révén. Könnyedén ugorhat, a legkisebb helyen is megfordulhat, vagy drifteléssel veheti be a kanyarokat. Az Ambilight játékmód pedig még izgalmasabbá tesz mindent.

Android TV. Google Segéd. Alexával is működik.
A kívánt tartalom egyszerű megtalálása csak egy töredéke annak, amire az OLED+ TV képes. Nyomja meg a távvezérlő egyik gombját a Google Segéd közvetlen eléréséhez, vagy vezérelje a TV-t Google Segéddel kompatibilis eszközökről. Megkérheti Alexát is, hogy vezérelje a TV-t az Alexa-kompatibilis eszközökön keresztül.

Élénk HDR kép. Philips 4K UHD TV.
A Philips 4K UHD TV kompatibilis az összes fő HDR formátummal, így a Dolby Visionnel is. Akár a kihagyhatatlan sorozatokról van szó, akár a legújabb videojátékról, az árnyékok mélyebbek lesznek, a világos részek ragyogni fognak, a színek pedig élethűbbé válnak.

Prémium kivitel. Környezetbarát csomagolás.
A gyakorlatilag keret nélküli képernyő és az egyedülálló, ultravékony forgóállvány igazán hatásos darabok. A távvezérlőt puha, környezetbarát Muirhead bőrrel díszítettük, a gombok pedig a kiválasztás pillanatában világítani kezdenek. A csomagolás és a betétek újrahasznosított kartonból és papírból készültek.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest