Philips 55PUS7608 7600 series, 55" (139 cm), 3840 x 2160, 60 Hz, 4K, LED, (E), Fekete televízió - PH

233 424 Ft
Budapest
2 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11515876
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Találja meg. Nézze meg. Imádni fogja.

Bármit nézne szívesen, ez a gyorsan reagáló okostévé azonnal megtalálja. Legyen szó akár a régi kedvencekről, akár az új megjelenésekről, Ön nyugodtan hátradőlhet, miközben a tévé az összes nagy streaming szolgáltatást végigkeresi! Élvezze az éles képet, valamint a magával ragadó Dolby Atmos hangzást.

Páratlanul éles kép. Lebilincselő vizuális élmény.

Bármit is néz, ez a 4K LED TV élénk színekkel rendelkező, ragyogó, rendkívül éles képet biztosít. Ráadásul a TV minden fontosabb HDR formátummal kompatibilis, így minden részletet látni fog, még a sötét és világos felületeken is – HDR tartalom streamelése esetén.

Moziszerű látvány és hangzás. Dolby Vision és Dolby Atmos.

A Dolby Vision és Dolby Atmos minden film, TV-show és videójáték esetében nagyszerű képet és hangot biztosít. Lássa olyannak a képet, amilyennek a rendező megálmodta – többé nem kell bosszankodnia amiatt, hogy a túl sötét képeken nem lehet kivenni, mi történik! Halljon minden szót tisztán. Tapasztalja meg úgy a hanghatásokat, mintha az események kellős közepében lenne.

Lenyűgöző TV. Bonyodalmak nélkül. Philips Smart TV.

Az új okostévének köszönhetően gyorsan megtalálja. Sorozatot néz? A megtekintés közvetlenül a kezdőképernyőről folytatható. Ha valami újat keres, olyan kategóriák között böngészhet, mint például az akció vagy a dráma, és megtekintheti a legjobb streaming szolgáltatások javaslatait – mindezt egy helyen.

Hangvezérlés. A Google Segéddel* és az Alexával.

Választhat a hangsegédek közül! Vezérelheti a TV-t, és megkérheti a Google Segédet, hogy a Google intelligens hangszórókon keresztül keressen műsorokat és filmeket. Vagy az Alexa-kompatibilis eszközökön keresztül megkérheti az Alexát is.

Karcsú kialakítású TV. Környezetbarát csomagolás.

A Smart TV gyakorlatilag keret nélküli képernyője szinte bármilyen szobabelsőhöz illik, a karcsú, sötétszürke lábak pedig olyan hatást keltenek, mintha a képernyő lebegne. A csomagolásaink FSC tanúsítvánnyal rendelkező kartonból készülnek, a nyomtatáshoz pedig újrahasznosított papírt használunk.

Játékhoz kiváló. VRR és alacsony bemeneti késleltetés bármely konzolon.

A HDMI 2.1 segítségével a legtöbbet hozhatja ki játékkonzoljából – gyors játékmenet és tetszetős grafika mellett élvezheti a játék nyújtotta élményt. A készülék támogatja a VRR-t, az alacsony bemeneti késleltetés beállítás pedig automatikusan aktiválódik a konzol bekapcsolásakor.

 

*A készüléknek csak bizonyos részei vagy alkotóelemei tartalmaznak ólmot, amelyek esetében az RoHS irányelv nem tartalmaz technológiai alternatívákat.

*Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.

*Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

*A Philips TV Remote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-típusok, szolgáltatók és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TVRemoteapp.

*A Smart TV alkalmazás-kínálat TV-típusonként és országonként változik. További részletek: www.philips.com/smarttv.

*Az Amazon Prime csak bizonyos nyelveken és országokban érhető el.

*Netflix-előfizetés szükséges. A feltételeket lásd: https://www.netflix.com

*A Google Segéd azokban az országokban vehető igénybe, ahol a Google bevezette ezt a funkciót.

*Távvezérlő mikrofon nélkül, a Google Segéd a Google Home mobilalkalmazáson vagy a Google Home Speaker alkalmazáson keresztül működik.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest