Philips 75PUS8008/12 75" 4K UHD Fekete Smart LED TV - PHILIPS

437 041 Ft
Budapest
2 napja, 2 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11852196
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Éles, élénk kép – plusz Dolby Atmos hangzás és zökkenőmentes játék. Ez a Philips Smart TV tökéletes teljesítményt nyújt, ha azt szeretné, hogy minden jól nézzen ki és jól szóljon. Bármit néz vagy játszik, az Ambilightnak köszönhetően még magával ragadóbb lesz az élmény.

Merüljön el abban, amit szeret. Ambilight TV.
Az Ambilight TV az egyetlen olyan TV, amely a képernyő mögötti LED-fényekkel reagál arra, amit Ön néz, színes fényudvart varázsolva a látvány köré. Mindent megváltoztat: a TV nagyobbnak tűnik, Ön pedig jobban elmerülhet kedvenc show-műsoraiban, filmjeiben és játékaiban.

Páratlanul éles kép. Lebilincselő vizuális élmény.
Bármit is néz, ez a 4K LED Ambilight TV élénk színekkel rendelkező, ragyogó, rendkívül éles képet biztosít. A TV minden fontosabb HDR formátummal kompatibilis, így minden részletet látni fog, még a sötét és világos felületeken is – HDR tartalom streamelése esetén.

Lenyűgöző TV. Bonyodalmak nélkül. Philips Smart TV.
Az új okostévének köszönhetően gyorsan megtalálja. Sorozatot néz? A megtekintés közvetlenül a kezdőképernyőről folytatható. Ha valami újat keres, olyan kategóriák között böngészhet, mint például az akció vagy a dráma, és megtekintheti a legjobb streaming szolgáltatások javaslatait – mindezt egy helyen.

Karcsú kialakítású TV. Környezetbarát csomagolás.
Az Ambilight TV gyakorlatilag keret nélküli képernyője szinte bármilyen szobabelsőhöz illik, a karcsú, sötétszürke állvány pedig éppen megfelelő magasságú egy soundbar elhelyezéséhez. A csomagolásaink FSC tanúsítvánnyal rendelkező kartonból készülnek, a nyomtatáshoz pedig újrahasznosított papírt használunk.

Játékhoz kiváló. VRR és alacsony bemeneti késleltetés bármely konzolon.
A HDMI 2.1 segítségével a legtöbbet hozhatja ki játékkonzoljából – gyors játékmenet és tetszetős grafika mellett élvezheti a játék nyújtotta élményt. A készülék támogatja a VRR-t, az alacsony bemeneti késleltetés beállítás pedig automatikusan aktiválódik a konzol bekapcsolásakor. Bármit is játsszon, az Ambilight játéküzemmód tovább fokozza az izgalmakat.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest