Ezt a hirdetést archiválták.

Philips AT10/00 - BLUETOOTH vezeték nélküli FM rádió, USB, SD

Budapest
6 éve

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2717175
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Élvezze a Philips kompakt, minden-az-egyben hordozható hangszórójából áradó zenét. Csak válassza ki a zeneforrást a következő helyekről: vezeték nélküli Bluetooth zenestreaming, FM-rádió, audiobemenet, USB vagy SD-kártya! A beépített akkumulátornak köszönhetően bárhol hallgathat zenét.
Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

A Bluetooth egy stabil és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi iPod/iPhone/iPad készülékhez, illetve más Bluetooth készülékekhez - pl. okostelefonokhoz, táblagépekhez, sőt laptopokhoz - történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást. Így könnyen, vezeték nélkül élvezheti kedvenc zeneszámait, illetve a videók és játékok hangját ezzel a hangsugárzóval.
Audiobemenet a könnyű hordozható zenelejátszáshoz

Egyetlen egyszerű csatlakoztatással élvezheti a hordozható készülékeken és a számítógépen tárolt összes zenefájlt. Csak csatlakoztassa a készüléket a Philips készüléken található AUDIO-IN (3,5 mm-es) porthoz. A számítógépek esetében a csatlakoztatás jellemzően a headset kimenetről történik. A csatlakoztatást követően közvetlenül élvezheti a teljes zenei kollekciót a kiváló minőségű hangsugárzókon. A Philips egyszerűen nyújt jobb hangminőséget.
A beépített akkumulátorral bárhol hallgathat zenét

Hangosítsa ki a zenét - bárhol, bármikor. A beépített akkumulátor lehetővé teszi, hogy saját zeneszámait a tápkábel rendezgetése és a konnektorok keresgélése nélkül élvezhesse. Lelje örömét a zenehallgatásban, mostantól a hordozhatóság szabadságával.
Zenelejátszás akár 20 órán keresztül

A lejátszó hosszan tartó teljesítményének köszönhetően akár 20 órás folyamatos zenelejátszást, vagy FM rádióhallgatást biztosít - egyetlen feltöltést követően.
 

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest