Philips FM51MP65B/00 MicroSDXC, 512GB, Class 10 UHS-I U3 Fekete-Kék memóriakártya adapterrel - PHILI

26 111 Ft
Budapest
1 napja, 12 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11054227
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Fényképezőgép, tartozék
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Philips FM51MP65B/00 MicroSDXC memóriakártya egy kiváló minőségű tárolóeszköz, amely megfelel a legmagasabb elvárásoknak is. Ez a memóriakártya kiemelkedő teljesítményt nyújt, és ideális választás minden olyan helyzetben, ahol nagy mennyiségű adat tárolására van szükség. Az óriási, 512GB-os tárhelynek köszönhetően több ezer fotó, videó vagy más fájl tárolására alkalmas, így soha többé nem kell aggódnia az adatok elfogyása miatt.

A Class 10 UHS-I U3 osztály besorolásnak köszönhetően ez a memóriakártya rendkívül gyors adatátviteli sebességeket kínál. Ez különösen fontos, ha nagy méretű fájlokat kell másolnia vagy átvinni a kártya és más eszközök között. A gyors sebességű adatátvitel lehetővé teszi a zökkenőmentes fájlkezelést, és lehetővé teszi, hogy még a legnagyobb méretű médiafájlokat is könnyedén mozgathassa az eszközei között.

Az adapter, amelyet a memóriakártyához mellékeltek, tovább növeli az eszköz sokoldalúságát. Ez lehetővé teszi, hogy a MicroSDXC kártyát más típusú eszközökkel is használja, mint például laptopok, kamerák vagy játékkonzolok. Ez egy rendkívül praktikus és rugalmas megoldás, hiszen nem kell több különböző memóriakártyát vásárolnia különböző eszközök számára, hanem csak egyszerűen kihasználhatja ennek a kártyának a teljes kapacitását.

A kártya fekete színe modern és elegáns megjelenést kölcsönöz neki, így nem csak a funkcionalitásban, hanem a megjelenésben is kiemelkedő.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest