Philips MG5940/15 Series 5000 max. 120 perc üzemidő, Lítium-ion, 11 hossz Ezüst-Szürke-Fekete testsz

23 229 Ft
Budapest
1 napja, 2 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11840288
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Alakítsa ki személyes stílusát ezzel a sokoldalú vágókészülékkel, amely 12 minőségi eszközt tartalmaz az arc-, a fej- és a testszőrzet formázásához. A rozsdamentes acélból készült, önélező vágópengék olajozás nélkül is olyan élesek, mint az első nap – a pontos vágásért.

Univerzális eszköz arcra, fejre és testre
Ez az univerzális vágókészülék 12 eszközt kínál minden szépségápolási igényéhez. Kényelmesen nyírhatja és formázhatja arcszőrzetét, vághatja a haját és szőrtelenítheti a testét.

Egyenletes vágás és pontos kontúrok
A vágókészülék és a hozzá tartozó többfésűs készlet 0,5 mm-től 16 mm-ig 11 hosszúsági beállítást tesz lehetővé a rövidebb és hosszabb szakállformákhoz. A keskeny kialakítású precíziós formázótartozékkal könnyen készíthet éles kontúrokat és finom részleteket. A tökéletes külsőért borotválja simára arcát, állát és nyakát a fém vágókészülékkel.

A fül- és orrszőrzet vágása egyszerűen és kényelmesen
Kerülje el a sérüléseket és vágásokat ezzel az univerzális vágókészülékkel, amely gyorsan eltávolítja a nem kívánt orr- és fülszőrzetet.

Mindig tudni fogja, mikor kell tölteni
A töltöttségjelző mutatja az akkumulátor állapotát: alacsony töltöttség, lemerült, töltés folyamatban vagy feltöltve. Így soha nem fogja meglepetésként érni vágás közben a lemerült akkumulátor.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest