Philips Momentum 32M1C5200W/00, 80 cm (31.5"), 1920 x 1080, Gamer, Ívelt, Full HD, LCD, (E), Fekete

112 945 Ft
Budapest
2 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11515853
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Érezze a játékot

Ezt a játékhoz tervezett Philips monitort a legnagyobb intenzitású játékélményhez tervezték. A szinkronizálási technológia, az ultragyors, 240 Hz-es frissítési sebesség és a 0,5 ms-os válaszidő akadozásmentes játékélményt nyújt, alacsony késleltetés mellett. A SmartImage HDR pedig élénk, élethű megjelenítést biztosít.

Ultragyors, 240 Hz-es frissítési sebesség a gyakorlatilag késleltetésmentes játékélményért

A legintenzívebb, akcióközpontú játékfolyamat közben az ultra gyors, 240 Hz-es frissítési sebesség rendkívül egyenletes, akadozásmentes játékélményt nyújt. Ez a Philips kijelző másodpercenként 240-szer gondoskodik a képernyőn megjelenített tartalom újrarajzolásáról, amely sokkal gyorsabb, mint a normál kijelzők esetén. Különösen a gyors tempójú játékok, például az FPS és a versenyjátékok esetében a 240 Hz kiváló mozgást és tiszta képet biztosít. A Philips 240 Hz-es kijelzővel a játék akciójelenetei akadozás- és szellemképmentesek. A játék még magával ragadóbb és élethűbb lesz.

Az alacsony bemeneti késleltetés csökkenti késési időt az eszköz és a monitor között

A bemeneti késleltetés az az időtartam, ami egy csatlakoztatott eszközzel történő műveletvégzés és az eredmény képernyőn való megjelenése között eltelik. Az alacsony bemeneti késleltetés csökkenti a késési időt az eszközről történő parancsbevitel és az eredmény monitoron való megjelenése között. Ez nagy mértékben javítja a hatékonyságot a gyors mozdulatokat igénylő videojátékoknál, ami különösen fontos a gyors tempójú, verseny jellegű játékok esetén.

A VA-kijelző fantasztikus képeket kínál széles nézési szögekkel

A Philips VA LED-kijelző korszerű, réteges, függőleges elrendezésű technológiát használ, amely rendkívül nagy kontrasztarányt biztosít a széles nézési szögű és élénk színű képeken. Míg az általános irodai alkalmazásokat könnyű használni, a kijelző kifejezetten fényképek, internetezés, mozifilmek, játékok és igényes grafikai alkalmazások számára lett kifejlesztve. Az optimalizált pixelkezelési technológia 178/178 fokos, rendkívül széles betekintési szöget biztosít, ami éles képeket eredményez.

16:9-es Full HD kijelző az éles, részletgazdag képekért

Képminőséggel kapcsolatos kérdések. A hagyományos kijelzők jó minőséget nyújtanak, de Ön többet kíván. Ez a kijelző a megnövelt Full HD (1920 x 1080) felbontással rendelkezik. A tiszta részleteket biztosító Full HD és a nagy fényerő, a hihetetlen kontraszt és a realisztikus színek élethű képet nyújtanak.

Ívelt tervezésű képernyő a lenyűgöző élmény érdekében

Az asztali monitorok személyes felhasználói élményt nyújtanak, amelyhez nagyon jól illeszkedik az ívelt tervezés. Az ívelt képernyő kellemes, mégis finoman magába szippantó hatást kelt, amely Önre összpontosul az asztal fókuszában.

A káros fényt kiszűrő LowBlue Mode és villódzásmentes Flicker-free üzemmódok gondoskodnak a szem egészségéről

A LowBlue üzemmódot és a Flicker-free technológiát azért fejlesztettük ki, hogy csökkentse a szem igénybevételét és elfáradását, amelyet a monitor előtt töltött hosszú órák gyakran előidéznek.

Dönthető, forgatható, magasabbra és alacsonyabbra helyezhető

A Compact Ergo Base egy emberközeli Philips monitortalp, amely billenthető, forgatható, és a magassága is állítható, így bármely felhasználó a maximális kényelmet és hatékonyságot szem előtt tartva helyezheti el a monitort.

EasySelect menüváltó gomb a gyors képernyőmenü-hozzáféréshez

A diszkréten elhelyezett EasySelect menüváltó gombbal gyorsan és egyszerűen módosíthatja a monitor beállításait a képernyőmenüben.

SmartImage játék üzemmód – a játékosokra optimalizálva

A speciálisan a játékosok igényei szerint finomhangolt, számos opciót kínáló, játékhoz tervezett, új Philips kijelző gyorsan elérhető képernyőmenüvel rendelkezik. Az „FPS” (First person shooting) mód javítja a játék sötét részeit, így a sötét területeken elrejtett objektumok észrevehetők. A „Racing” (Verseny) mód a leggyorsabb válaszidőre, kiváló színre állítja a kijelzőt, ill. egyéb módosításokat is tesz a képbeállításban. Az „RTS” (Real time strategy) mód rendelkezik egy speciális SmartFrame móddal, amely lehetővé teszi egy adott terület kiemelését, ill. méret- és képmódosításokat. A Gamer1 (1. játékos) és Gamer2 (2. játékos) lehetővé teszi az egyes játékok személyre szabott beállításainak elmentését, így biztosítva a legjobb teljesítményt.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest