Programszervező/Animátor Spanyolországban, Görögországban vagy Cipruson

Budapest Spanyolország, Görögország, Ciprus szállodái
1 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9056143
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Szállodai, idegenforgalmi munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Végtelen nyár, csodás szállodai munkakörnyezet, fiatal munkatársak, internacionális csapat, teljes ellátás, fizetett szállás, utazási támogatás és magas havi fizetés vár egy mediterrán hotel programszervező csapatában szállodai animátorként! Ez egy különleges kaland, amit nem lehet egy átlagos munkahelyhez hasonlítani. A szálloda vendégei a legjobb barátaid lesznek, hihetetlen mennyiségű új arccal fogsz megismerkedni a világ minden tájáról, egy mediterrán nyaralóövezet lesz az otthonod, életed legnagyobb bulijaiban és legszebb tájain fogsz megfordulni pár hónap alatt, miközben rengeteget fejlődik a nyelvtudásod és a személyiséged és kinyílik előtted a világ.

A hotel programszervező csapatának tagjaként Te leszel a szálloda életének központi alakja. Mindenki ismer és rád köszön majd, mert Te vagy a sportprogramok és játékok szervezője és vezetője a szállodában, Te ismered a környéket a legjobban és Te állsz este a hotel színpadán az esti műsorban a csapatoddal. Mindeközben villámgyorsan felpörög a nyelvtudásod, rengeteget tanulsz az emberekről, a kultúrákról és a kommunikációról, fejlődik az önbizalmad és olyan tapasztalatra teszel szert, amit a jövőben páratlanul tudsz majd kamatoztatni. Több mint 200-an írtak erről a kalandról élménybeszámolót az elmúlt években, ezekből a weboldalunkon olvasgathatsz.
o Spanyolországban Mallorcán, Menorcán, Ibizán, a Kanári-szigeteken vagy Costa del Sol, Costa Brava, Costa Blanca szállodáiban vannak animátori munkalehetőségek.
o Görögországban Zakynthoson, Krétán, Koson, Korfun, Rodoszon vagy a Chalkidiki-félsziget nyaralóhelyein dolgozhatsz animátorként.
o Ciprus szigetén Ayai Napa, Protaras vagy Paphos szállodáiban van lehetőség animátorkodni.

Elvárások:
NYELVTUDÁS: használható, legalább társalgási szintű angoltudás mindenkép kell, ezen felül, ha beszélsz még esetleg németül, franciául vagy spanyolul (akár csak alap szinten) az nagy előny és sokat számít, de csak angollal is van sok pozíció.
RÁÉRÉS: lehet 3 hónapra is jelentkezni, de minél több hónapot tudsz vállalni annál jobbak az esélyeid. Április végétől kezdődik a nyári szezon és október végéig tart. Ha ezt a 6 hónapot kinn tudod tölteni egy mediterrán szállodában, akkor biztos találunk Neked helyet, de persze rövidebb időszakra is van lehetőség.
SZEMÉLYISÉG: legyél nyitott, kedves és pozitív! Ha szívesen vagy emberek között, könnyen megtalálod a közös hangot bárkivel, nem félsz a szerepléstől és bírod a forró nyarat, akkor simán belerázódsz majd ebbe a munkába és biztosan életre szóló élmény lesz ez a külföldi kaland.
ELŐNY:
Kifejezetten keresik az olyan jelentkezőket, akik foglalkoztak sporttal, fitness-el. Előny, ha foglalkoztál már gyerekekkel, Au-pairként vagy baby sitterként dolgoztál, tartottál már játszóházat vagy van ilyen irányú végzettséged. A hotel esti showműsoraiban a tánctudás, zenetudás, énektudás, akrobatika, break tánc, bűvészkedés vagy zsonglőrködés jelenthet előnyt. Ha értesz a színpadtechnikához, van tapasztalatod DJ-ként vagy használtál már mikrofont szintén előnyös.

Amit kínálunk:
Minden országban animátorként fizetett szállás, teljes szállodai ellátás, céges tréning, bejelentett szerződéses munkaviszony, utazási támogatás és havi fizetés van. A fizetésen felüli juttatások és a fizetések mértéke azonban országonként különböző, erről szívesen adunk telefonon vagy emailben felvilágosítást! Kezdőként simán kereshetsz nettó 400.000 Ft-ot is havonta a szálláson és az ellátáson felül, ez a nyelvtudástól és a munkára szánt időtartamtól függ a leginkább.

Rólunk:
A Hotelanimation.hu 19 éve foglalkozik szállodai programszervezői munkalehetőségekkel spanyol, ciprusi és görög hotelek animátor csapataiban. A weboldalunkon több mint 200 fényképes élménybeszámolót találsz olyanoktól, akik dolgoztak már velünk animátorként Görögországban, Spanyolországban vagy Cipruson.
Nálunk sok más céggel ellentétben továbbra sincs semmilyen regisztrációs vagy programdíj, ahogy az elmúlt 19 évben sem volt. Ha kérdésed lenne, nyugodtan írj vagy telefonálj nekünk!

Jelentkezz minél hamarabb és életed legizgalmasabb nyara lesz 2024!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hotelanimation.hu

  • +3620-4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

Spanyolország, Görögország, Ciprus szállodái


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hotelanimation.hu

  • +3620-4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

Spanyolország, Görögország, Ciprus szállodái