PurePro M500P RO fordított ozmózis víztisztító nyomásfokozóval ()

119 900 Ft
Budapest
1 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11709280
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
PurePro M500 beépíthető, háztartási RO (fordított ozmózis elvén tisztító) rendszerű készülék. Konyhai mosogató alá, a hideg vízvezetékre szerelhető ivóvíztisztító berendezés. A szűrőházakba épített filterek, ún. kompakt In-Line szűrőegységek. Előnyük, hogy a cseréjük szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül megoldható.
Előnye, hogy a korszerű szűrőbetétei és a fektetett elrendezése miatt kisebb a helyigénye, mint a hagyományos RO rendszerű vízszűrőké!
Alkalmazása túl alacsony (3 bar alatti) vagy ingadozó hálózati víznyomás esetén javasolt. (Ha nincs tisztában a háztartásában lévő hálózati víz nyomásával, kérjen tájékoztatást telefonon a helyi vízművektől!) Nyomásfokozó pumpával ellátott változat, így elektromos csatlakozás szükséges a használatához!
1. szűrő: 5 mikronos polipropilén előszűrő (kompakt kivitel), amely a nagyobb mechanikai szennyeződések felfogására alkalmas. (20µm-tól nagyobb rozsda, homok, iszap és egyéb elszíneződést okozó lebegőanyagok)2. szűrő: aktívszén (GAC) előszűrő (kompakt kivitel), amely eltávolítja a vízben lévő klórt és származékait (trihalometán és trihaloetilén). Megköti az oldott szerves anyagokat (kőolajszármazékok, szerves savak, növényvédő szerek) oldott gázokat és műtrágyaszármazékokat.3. szűrő: 1 mikronos polipropilén előszűrő (kompakt kivitel), amely a kisebb mechanikai szennyeződések felfogására alkalmas. (5µm-tól nagyobb rozsda, homok, iszap és egyéb elszíneződést okozó lebegőanyagok)4. szűrő: RO membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 50 GPD=Gallon/Nap), amely eltávolítja a vírusokat, baktériumokat és a 0,0001 mikrontól nagyobb egyéb szennyeződéseket.5. szűrő: aktívszén utószűrő (kompakt kivitel), amely semlegesíti a maradék klórt, eltávolítja a szag- és ízrontó anyagokat, így a lehető legfinomabb tisztított vizet készíti.
A csomag minden szerelési anyagot és szűrőbetétet tartalmaz! A víztisztító beszereléséhez nem szükséges szakértelem. A magyar nyelvű gépkönyv lépésről-lépésre bemutatja a beépítés, üzembe helyezés és a karbantartás folyamatát.
Ajánlott szűrőcserék:

A 4 db szűrőbetét cseréjét 6-12 havonta javasoljuk. ---> PurePro szűrőbetét szett-4 "M" szériához
Az 50 GPD-s membrán cseréjét, pedig 24-36 havonta. ---> PurePro 50 GPD-s RO membrán

*A szűrőbetétek élettartama függ a kezelendő víz minőségétől és a felhasználási módtól! Ismeretlen eredetű víz kezelésére nem alkalmas, csak és kizárólag vezetékes csapvíz szűrésére használható!
Kérhető plusz kiegészítők:
Lúgosító egység - Visszasózó egység - UV lámpa - AquaStop - Biokerámia egység
Fontos:
Felhívjuk figyelmét, hogy a biztonságos tisztított víz előállításához a készülékhez UV lámpa alkalmazása és az ásványi anyag visszapótlása NNK által előírt. A rendszer higiénikus működéséhez elengedhetetlenül szükséges a rendszeres szűrőbetét csere és fertőtlenítés! Ezenkívül tájékoztatjuk, hogy a fordított ozmózis rendszerek technológiájukból adódóan elfolyó szennyvizet termelnek, mértéke a bejövő víznyomástól függ, minél több, annál jobb az arány!
Videó a termékről:

Kapcsolat a hirdetővel
  • Víztisztitó Market Webáruház

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Víztisztitó Market Webáruház

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest