QWare Gaming Charging Dock, PlayStation 5®, DualSense, Dual Charging, Fekete-Fehér, Kontroller töltő

9 938 Ft
Budapest
5 napja, 16 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12394945
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Töltse fel DualSense vezeték nélküli vezérlőit a hivatalosan engedélyezett PlayStation 5-höz készült Dual Charging Station segítségével. Ez a töltő a legnagyobb pontossággal készült, hogy teljes mértékben megfeleljen a Playstation szigorú követelményeinek. Modern, vonzó dizájn és funkcionalitás.


Kettős gyorstöltés

Speciális biztonsági chip

Tökéletes forma az egyszerű töltéshez

Integrált USB-C kábel

LED-es jelzőfények mindkét vezérlőhöz

Csúszásgátló gumik

Gyors töltés


USB-C használatával A PS5 töltőcsatlakozójával extra gyorsan töltheti fel vezérlőit. Semmi sem bosszantóbb annál a pillanatnál, amikor bekapcsolod a játékkonzolodat, és a kontrollereid le vannak merülve...

Speciális biztonsági chip

Egy speciális chip gondoskodik arról, hogy semmi baj sem történhet a kontrollereiddel. Ez magában foglalja a túlmelegedés, túlterhelés, túltöltés és rövidzárlat elleni védelmet.

Tökéletes forma

Ha a töltő kialakítását a vezérlőkhöz illeszti, a vezérlőket egyszerűen a töltőbe helyezve töltheti. A "töltésesés" elvnek is nevezik. Ez biztosítja, hogy a vezérlőt ne lehessen helytelenül a töltőre helyezni.

Egyedi dizájn

Ennek a töltőnek a dizájnját valódi játékosok alkották Hollandiában. Úgy alakították át a terméket, hogy a legtöbbet hozhassa ki belőle a gyönyörű kialakításával.

Csatlakozás

Ezt a töltőállomást többféleképpen használhatja. Először természetesen csatlakoztathatja az USB-C tápkábelt a PS5 kimenet elejére (ez a port támogatja a gyorstöltést).

Másodszor, használhat 5V3A USB-C adaptert (nem tartozék) a vezérlők töltéséhez.

LED jelzés

Az állomás 2 töltésjelző lámpát tartalmaz, amelyek jelzik, hogy a vezérlő töltöttségi állapotát. Ha a lámpa pirosan világít, a vezérlő lemerült/töltés alatt áll, ha kéken világít, a vezérlő fel van töltve

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest