Router ZenWiFi Pro ET12 AX11000, 4x LAN, 10 Antenna, WiFi 6, Fekete WiFi rendszer (2-Pk) - ASUS

320 720 Ft
Budapest
2 napja, 12 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12359954
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A ZenWiFi Pro egy új paradigma az egész otthoni WiFi hálózathoz, amely a teljesítményt és a szépséget egy tökéletesen kiegyensúlyozott csomagban ötvözi. Az ASUS WiFi 6E ökoszisztémával együttműködve a teljes otthoni hálózat teljesítményét és szórakozását a következő szintre emeli.

Több adatfolyam, nagyobb sávszélesség

A ZenWiFi Pro ET12 egy 12 adatfolyamos eszköz, amelynek teljes adatsebessége akár 11 000 Mbps. Ez növeli annak képességét, hogy egyidejűleg streameljen és fogadjon adatokat számos eszközre, csökkentve a holt zónákat, és teljesítményelőnyt biztosít a ZenWiFi Pro ET12-nek a legforgalmasabb otthoni hálózatokban.

RangeBoost Plus

Az ASUS RangeBoost Plus a híres RangeBoost technológiánk legújabb, legerősebb változata, amely javítja az összes WiFi-eszköz hatótávolságát, beleértve a régi eszközöket is. A Broadcom zászlóshajójának következő generációs WiFi lapkakészletét és 64 bites 2,0 GHz-es négymagos processzorát használó RangeBoost Plus számos exkluzív ASUS-technológiát használ a WiFi hatótávolság és a jellefedettség drámai, akár 38%-os javításához.

Könnyű skálázhatóság a rugalmas hálózatépítéshez

Az ASUS AiMesh segítségével egyszerűen hozzáadhat további csomópontokat a hatótávolság növeléséhez, vagy új funkciókat egyszerűen hozzáadhat bármely AiMesh-kompatibilis útválasztóhoz!

Kettős LAN és 2,5G WAN port

A ZenWiFi Pro ET12 2,5G LAN-porttal és 2,5G-s WAN-porttal is rendelkezik, így teljes 2,5Gbps-os sebességet élvezhet a kompatibilis internetszolgáltatótól a kompatibilis vezetékes eszközökig.

Új 6 GHz-es sáv a stabil backhaul kapcsolatért

Az 5 GHz-es és 2,4 GHz-es sávok egyre zsúfoltabbak az otthoni eszközök növekvő számával. Az új 6 GHz-es sáv kizárólag a 6E WiFi eszközök számára van fenntartva, így nincs interferencia a többi régebbi eszköztől. Ez ideálissá teszi stabil backhaul kapcsolatként való használatra. A csomópontok közötti backhaul kapcsolathoz vezetékes Ethernetet is választhat. Alternatív megoldásként kiválaszthatja az automatikus módot, és hagyhatja, hogy a ZenWiFi Pro ET12 válassza ki a legjobb kapcsolattípust a környezettől függően. A választás mindig a tiéd!

A teljesítményt szem előtt tartva tervezték

A ZenWiFi Pro ET12-t úgy tervezték, hogy maximális WiFi-teljesítményt nyújtson a legújabb Broadcom WiFi chipkészletnek és processzornak köszönhetően akár 18%-kal javult átvitellel. A nyolc külső antennát a router tetején lévő speciális átlátszó kamrában gondosan elhelyezték és szögben helyezték el, hogy minimalizálják az interferenciát és maximalizálják a jellefedettséget.

Kereskedelmi minőségű védelem otthona számára

Otthoni hálózatának biztonsága kulcsfontosságú, ha sok csatlakoztatott eszköze van, különösen akkor, ha a hálózat vírusvédelem nélküli eszközöket, például IoT-eszközöket tartalmaz. A ZenWiFi Pro ET12 ingyenes AiProtection Pro for life-ot tartalmaz, beleértve a fejlett szülői felügyeletet, és a legújabb WPA3 biztonsági protokollt használja.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest