Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Samsung AU9002 Crystal UHD 4K Smart, 75" (190.5 cm), HDMI, USB, Wi-Fi, Bluetooth, (G), Fekete LED te

420 464 Ft
Budapest
3 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12073495
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Élethű színek, amik a kristályok tisztaságából születtek

Dynamic Crystal Color

Merülj el a képben milliárdnyi színskálával! A Dynamic Crystal Color élethű színkifejezést biztosít, így minden részletet láthatsz.

Érezd az élethű színárnyalatokat, ahogyan azt tervezték, nagy teljesítményű 4K felbontásban!


Crystal Processzor 4K

Az erőteljes 4K felskálázás biztosítja, hogy akár 4K felbontást is elérjenek a kedvelt tartalmaid. Emellett, élethűbb színkifejezéseket is tapasztalhatsz a kifinomult színtérképezési technológiának köszönhetően.

Lásd a legsötétebb és legvilágosabb jeleneteket is!


HDR

A Nagy dinamikus tartomány növeli a tévé fényének szintjeit, így élvezheted a széles színpalettát és részleteket még a sötét jelenetekben is.

Növeld a mozgás élességét a kedvenc játékaid közben!

Motion Xcelerator Turbo

Növeld a mozgás élességét a kedvenc játékaid közben! A Samsung egyedülálló dinamikus frissítési technológiájával a Motion Xcelerator Turbo differenciált mozgásteljesítményt nyújt a 60Hz-es modellekkel, hogy támogassa a VRR játékot és a 120Hz-es tartalmakat.

Jelenetek, amik megváltoztatják a játékszabályokat


Szuperszéles játék nézet és Játéksáv

A 21:9 és 32:9 képernyőarány extra látóteret biztosít a játékélmény maximalizálásához - és a győzelemhez. Optimalizáld a játékmenetet a Játéksáv - egy képernyőn megjelenő menü - segítségével, amivel valós időben módosíthatod a képernyő arányát, ellenőrizheted a bemeneti késést, az FPS-t, a HDR-t, a vezeték nélküli fülhallgató beállításait és még sok mást.

Azonnal reagál a parancsaidra

Automatikus alacsony bemeneti késés mód

Lépj be gyorsabban a játékba az Automatikus alacsony bemeneti késés móddal, amely optimalizálja a képernyőt, így jobb vezérlést biztosít, alig észrevehető bemeneti késéssel. Tapasztald meg a zökkenőmentes játékot a legbámulatosabb formájában, elmosódás és vibrálás nélkül!

Virtuális hang, amely követi az akciót

Object Tracking Sound Lite (OTS Lite) / Többirányú hangzás minden jelenetben Lite

A 3D térhatású hang a virtuális felső csatornás hanggal lehetővé teszi, hogy teljes mértékben elmerülj a hangélményben.

TV és hangprojektor tökéletes harmóniája


Q-Symphony

Vedd körül magad a hanggal, amely a TV és a hangprojektor harmoniájából született! A Q-Symphony egyedülálló módon lehetővé teszi a TV és a hangprojektor egyidejű működését a jobb térhatás érdekében, anélkül, hogy le kellene némítani a TV hangszóróit.

Vékony és sima, jobban mint eddig bármikor

AirSlim

A Crystal UHD ultravékony profilja lehetővé teszi, hogy a TV könnyedén illeszkedjen a belső térbe, így olyan minimalista megjelenést biztosít, amely mindig elegánsan mutat.


Szorosan a falhoz simul



Vékony fali tartó



Érd el azt a minimalista belsőépítészeti megjelenést, amire mindig is vágytál! A könnyen felszerelhető Vékony fali tartó segítségével a TV szorosan illeszkedik a falhoz, hogy természetes módon beolvadjon a térbe.


Tüntesd el a rendetlenséget!



Rendezett kábelek



Tartsd rendezetten és takard el a kábeleket, hogy csökkentsd a rendetlenséget és zökkenőmentes megjelenését biztosíts a TV-nek!

Láss mindent egy képernyőn!

Osztott képernyő

Nézd, hogy mi megy a TV-den és az okostelefonodon ugyanazon a képernyőn, ugyanabban az időben! Akár egy sportesemény élő statisztikái vagy egy videóleírás egy játékhoz, egyszerűen csak csatlakoztasd okostelefonod és élvezd az Osztott képernyőt, mint még soha!




Dolgozz és tanulj akár otthonról is!


PC a TV-n

Élvezz minden lehetőséget, amit megtehetsz! Érd el könnyedén a számítógépedet, laptopodat és mobilodat zökkenőmentesen a tévén keresztül!








Csak egy érintés kell a tükrözéshez


Irányítás érintéssel funkció

Filmjeid vagy zenéid tükrözése az okostelefonodról a TV-re csupán egyetlen mozdulatot igényel. Amikor a TV-re koppintasz az okostelefonoddal, akkor a TV automatikusan érzékeli azt és tükrözi a tartalmat. Tehát, gyorsan és könnyedén válthatsz a TV-re és élvezheted a tartalmat.








Irányítsd az új és régi eszközeidet egyaránt!


SmartThings alkalmazás

Hagyd, hogy a tévéd automatikusan észlelje, azonnal csatlakoztassa és intuitív módon bemutassa az összes eszközt a tévé körül! A SmartThings alkalmazás nem csak a mobil- / kamera- / IoT / Smart készülékeket támogatja, hanem a régi készülékeket is. Amint az eszközök csatlakoztatva vannak, egyszerűen vezérelheted őket az Okos távirányítóval.











Válaszd azt a hangasszisztenst, amelyiket ismered!


Bixby most először fel vannak telepítve a Samsung TV-be, hogy optimális szórakozási élményt és fejlett vezérlést biztosítson a csatlakoztatott otthonodban.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest