Samsung EJ-P5600SWEGEU S Pen Pro 2, Galaxy Tab S9, Fehér mobil toll - SAMSUNG

26 438 Ft
Budapest
2 napja, 13 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11806657
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Keltsd életre kreatív ötleteid, vonásról vonásra


Mutasd meg a világnak kreatív ötleteid az S Pen Creator Edition segítségével, amely rajzoláshoz és íráshoz egyaránt ideális. Továbbfejlesztett dőlésérzékenysége pontosabbá teszi a rajzokat, mivel minden egyes vonásnál finom részleteket rögzít. Ha pedig jegyzetelésre kell váltanod, egyszerűen kezdj el írni anélkül, hogy ki kellene cserélned a toll hegyét!





*A termék kompatibilis a Galaxy S Ultra, és a Galaxy Note készülékekkel, valamint az S Pen funkciókat támogató tabletekkel és számítógépekkel. A kompatibilis eszközök külön vásárolhatók meg.**A dobozban található termékek a következők: S Pen Creator Edition, egy csipesz és két tollhegy.


Kényelmes fogás a több órán át tartó rajzoláshoz


Kényelmes méretének és súlyának köszönhetően az S Pen Creator Edition hosszú, kézfáradás nélküli használatra készült. Kiegyensúlyozott teste jól illeszkedik a kezedbe, így órákon át kellemes kézben tartani.

Prémium dizájn sima felülettel


Élvezd az S Pen Creator Edition áramvonalas kialakítását a hegyétől a végéig, miközben végighúzod a képernyőn. Mikor nem használod, egyszerűen rögzítsd mágnesesen a tableted hátuljához, és ötvözd a kényelmet a stílussal.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest