SAMSUNG LS24C430GAUXEN, 60.96 cm (24"), 100Hz, 4ms, 16:9, FHD, D-SUB, HDMI, DP, USB, (D), Fekete IPS

62 662 Ft
Budapest
1 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12251315
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Élénk színek a képernyőn

IPS mátrix

Az IPS panel lehetővé teszi a ragyogó színek megtapasztalását a teljes képernyőn. Fényesek és tiszták maradnak még akkor is, ha a látószög megváltozik. Az árnyalatok hűen és következetesen jelennek meg.

Sima és dinamikus kép

Frissítési frekvencia 100 Hz

A játékok, filmek és kreatív tartalmak képe élénk és dinamikus. A 100 Hz-es frissítési gyakoriság csökkenti a késést és az elmosódást, így a játékos vagy a néző semmiről sem marad le a pörgős akcióból.

A kép teljes szinkronizálása a forrásjellel

AMD FreeSync

Szuper gördülékeny szórakozás. Az AMD FreeSync szinkronizálja a monitor frissítési gyakoriságát a grafikus kártya képességeivel, hogy minimalizálja a képszakadást. Ennek köszönhetően gond nélkül nézhet filmeket és játszhat. Még a dinamikus akciójelenetek is megőrzik a folytonosságot és zökkenőmentesen bontakoznak ki.

Több játékerő

Játék mód

A játéknézeti beállítások optimalizálásának képessége a versenyelőny nyilvánvaló forrása. A színek és a kontraszt egy pillanat alatt beállíthatók, hogy a felvételek élénkebbek legyenek, megakadályozva, hogy az ellenfelek elbújjanak a sötétben. Ráadásul egy speciális játékmód további részletekkel gazdagítja a képet.

Kényelem a látásának

Szemvédő mód és kevesebb képernyő villogás

Munka közben és játék közben is érdemes vigyázni a látásodra és a kényelemre - különösen a monitor előtti hosszabb ülések alkalmával. A fejlett TÜV-tanúsítvánnyal rendelkező szemvédő funkciók csökkentik a fáradtságot azáltal, hogy minimalizálják a kék fényt és a képernyő irritáló villogását.

Kényelmesebben dolgozzon

Több hivatkozás

A legújabb szabványoknak megfelelő bemeneti portok kényelmes munkát biztosítanak a számítógéppel. A monitor USB-, HDMI-, D-sub- és DP-portjaihoz egyszerre több eszköz is csatlakoztatható. Ez egy átfogó csatlakozási csomag.

A felhasználó igényeire szabva

Ergonomikus kialakítás

Kiváló kialakítás a mindennapi sokoldalúság érdekében. Az állítható magasságú monitor vízszintesen és függőlegesen elforgatható, hogy a nézet a tartalom típusához igazodjon. Az elegáns és egyszerű kialakítás stílusossá teszi az iroda belső terét a VESA-kompatibilis rögzítésnek köszönhetően.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest