Samsung LS27C362EAUXEN 27" 1920x1080 16:9 VGA HDMI Ívelt Fekete LED monitor - SAMSUNG

65 751 Ft
Budapest
2 napja, 2 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11080232
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ívelt, hogy jobban lebilincseljen


Ívelt képernyő

Magával ragadóbb vizuális élmény. Az ívelt monitor szorosabban körbeveszi a látómeződ, így szélesebb nézetet biztosít, ami javítja a mélységérzékelést és minimalizálja a perifériás zavaró tényezőket, így segít a képernyőn látható dolgokra koncentrálni.

Zökkenőmentes játékélmény


AMD FreeSync

Alacsony késleltetésű játékélmény. Az AMD Radeon FreeSync™ szinkronban tartja a monitor és a grafikus kártya frissítési frekvenciáját a képszakadás csökkentése érdekében. Szórakozz megszakítás nélkül! Még a gyors jelenetek is zökkenőmentesen és simán néznek ki.

Szinkronizált játékmenet


75 Hz-es frissítési frekvencia

Folyékony látványelemek az áramvonalas megtekintési élményhez. A 75 Hz-es frissítési frekvencia simább jeleneteket biztosít. Amikor játszol, YouTube-videót nézel vagy más tartalmat nézel, csökkentett késleltetéssel és szellemképhatással szórakozhatsz.

Több játékerő


Játék mód

Szerezz előnyt az optimalizálható játékbeállításokkal! A színek és a képkontraszt azonnal beállíthatók, hogy élénkebben lásd a jeleneteket, és észrevedd a sötétben rejtőzködő ellenségeket, míg a Játék mód úgy állítja be a játékot, hogy minden részlettel kitöltse a képernyőt.

Kényelmes szemvédelem


Szemkímélő mód és villogásmentes technológia

Védd a szemed, miközben több dolgot csinálsz! A fejlett TUV tanúsítvánnyal rendelkező szemkomfort technológia csökkenti a szem megerőltetését, minimálisra csökkenti a kék fényt, miközben eltávolítja a képernyő irritáló villogását.

Energiatakarékos automatikus fényerő-beállítás


Eco Saving Plus

Az energiahatékonyság tekintetében globálisan tanúsított Samsung monitor Eco Saving Plus móddal rendelkezik, ami akár 10%-kal több energiát takarít meg.

Fokozott sokoldalúság


HDMI és D-sub

Csatlakozz több dologhoz is! Csatlakoztass készülékeket közvetlenül a monitorhoz a nagyobb rugalmasság érdekében, hogy ezzel még a monitor környezetét is kényelmesebbé tedd!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest