Samsung MB-MJ256KA, PRO Endurance, 256 GB, U3, V30, 10 osztály, MicroSDXC memóriakártya - SAMSUNG

17 201 Ft
Budapest
1 napja, 20 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11033636
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Fényképezőgép, tartozék
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Rendkívül hosszú élettartam a megfigyelő eszközök számára


Ne aggódj többé a folyamatosan futó felvételeken. A Samsung PRO Endurance a leghosszabb élettartamú teljesítményre tervezve tökéletes választás CCTV-hez, fedélzeti kamerákhoz és testkamerákhoz. Rögzítsd a legfontosabb pillanatokat nagy felbontásban, még zord körülmények között is.

Akár 140 000 órányi felvételre is képes


Kiemelkedő terhelhetőség. Az akár 256 GB¹ kapacitású PRO Endurance akár 140 000 órát (több, mint 16 év)² képes rögzíteni és újraírni. Ráadásul adataid 5 évig tartó korlátozott garanciával biztosítottak³.

FHD/4K felvétel és lejátszás


Az akár 100/40 MB/s¹ olvasási/írási sebességgel, a PRO Endurance optimalizálja a nagyméretű videofájlok kezelését. Emellett az FHD és 4K felbontás támogatása biztosítja, hogy a legfontosabb pillanatokat tisztán és részletesen rögzítsd, amikor a legnagyobb szükség van rá.

A kritikus adatok is biztonságban


A PRO Endurance a szélsőséges időjárástól a nagymértékű igénybevételig megállja a helyét. Szigorú körülmények között tesztelve, bizonyítottan ellenáll a mágnesességnek¹, a röntgensugárzásnak², a víznek³, az esésnek⁴, a kopásnak⁵, és ellenáll a -25°C és 85°C⁶ közötti üzemi hőmérsékletnek.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest