Samsung NQ5B4313GBS, 1650 W, 50L, 15 Program, Beépíthető, Wi-Fi, Inox mikrohullámú sütő - SAMSUNG

171 606 Ft
Budapest
2 napja, 5 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11804736
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Sokkal gyorsabban és egyenletesebben főzzük vagy melegítsük fel az ételt. A mikrohullámú sütő rugalmasságot biztosít számos egyszerű és mindennapi étel elkészítéséhez. A nagy teljesítmény és az egyenletes hőeloszlás biztosítja, hogy minden étel gyorsan és alaposan elkészül.

A SmartThings Cooking megoldása átfogó szolgáltatásának köszönhetően időt takarít meg, és jelentősen leegyszerűsíti a főzési folyamatot. Megérti a felhasználó igényeit és táplálkozási preferenciáit, és személyre szabott recepteket igazít hozzájuk, valamint elkészíti az egész hétre szóló étkezési tervet. Az irányított főzés viszont lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel nyomon kövesse a főzési folyamatot.

Hozzáférés szükséges vezeték nélküli hálózathoz, Samsung fiókhoz és Samsung SmartThings alkalmazáshoz. A Samsung SmartThings alkalmazás Android 8.0 (Oreo) vagy újabb rendszeren fut, amely Samsung okostelefonokra van optimalizálva. Ez az alkalmazás az iOS 13 vagy újabb verzióját is támogatja az iPhone modellekhez.

Lehetővé teszi a sütő működésének távoli felügyeletét okostelefonról a Samsung SmartThings alkalmazáson keresztül. Ezen kívül az alkalmazás tippeket ad az optimális mód kiválasztásához és az étel elkészítéséhez az összetevők figyelembevételével. Használhat automatikus programokat, adhat hozzá sajátot, vagy használhatja az érdekes receptek adatbázisát.

A gőztisztítás egy gyors és kényelmes módszer, amely nem igényel tisztítószert. A mikrohullámú sütő hatékony tisztításához csak öntsön egy kis vizet a belsejébe, és válassza ki a gőztisztító funkciót, amely hatékonyan oldja fel a szennyeződéseket. Végül a szennyeződés egy kendővel könnyen eltávolítható.

A mikrohullámú sütő kapacitása 50 liter, magassága 45 cm, így nagyon nagy edényekbe is könnyedén belefér az étel. Könnyedén elkészítheti az ebédet az egész családnak.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest