Samsung Odyssey G5 G55C, 68.58 cm (27"), 2560 x 1440, 16:9, 1 ms, 144 Hz, (F), Fekete Ívelt VA monit

96 549 Ft
Budapest
2 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12273219
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Fokozd a valóságot!

QHD felbontás

A játékvilágod, élethűbb, mint valaha! A Full HD felbontáshoz képest az 1,7-szer nagyobb pixelsűrűségű QHD felbontás hihetetlenül részletes és tűéles képeket biztosít. Tapasztald meg a teljesebb látványt, nagyobb térrel, hogy minden akciót átélhess.

Terheld túl az érzékeidet!

1000R-es ív

Az élénk jelenetek még szorosabban vesznek körül. Tapasztald meg a szívdobogtató játék új szintjét, amely minden eddiginél jobb! Az 1000R-es kijelző kitölti a perifériás látóteredet, ezáltal a karaktered bőrébe bújhatsz.

Reagálj valós időben!

165Hz -es képfrissítési sebesség és 1ms-os válaszidő (MPRT)

Sebesség jeleneteken keresztül. A 165 Hz-es képfrissítési sebesség kiküszöböli a késleltetést a rendkívül élvezetes játékmenet és a rendkívül sima akció érdekében. Csapj le az ellenségeidre, amint meglátod őket az 1 ms-os válaszidővel (MPRT) minimális elmosódottság mellett.

Maradj szinkronban az akcióval!

AMD FreeSync

Szupergördülékeny szórakozási élmény. Az AMD Radeon FreeSync™ szinkronban tartja a monitor és a grafikus kártya képfrissítési sebességét, így csökkenti a képszakadásokat. Nézz filmeket és játssz játékokat megszakítások nélkül! Még a gyors jelenetek is egyenletesnek és simának tűnnek.

Találd meg a rejtett részleteket, amelyeket mások nem vesznek észre!

HDR10

Lenyűgöző grafika HDR10-rel! Az árnyalatok kaleidoszkópja hihetetlen élénkséggel kelti életre a játékjeleneteket. Fedezd fel az árnyékokban rejtőző titkokat a mély, sötét feketékkel, a ragyogó fehérekkel és a kiemelkedően részletes felbontással!

A friss szemek többet nyernek!

Szemkímélő üzemmód és kevesebb képernyő villódzás

Játssz még tovább! A szemkímélő üzemmód minimalizálja a kék fényt, hogy a szemeid pihentek és nyugodtak legyenek, amikor hosszabb ideig játszol. Az Odyssey G5 csökkenti az irritáló és fárasztó képernyő villódzást is, így hosszabb ideig koncentrálhatsz, kevesebb figyelemelterelés és szemfáradtság mellett.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest