Ezt a hirdetést archiválták.

Samsung UE40KU6100 - 4K, Ultra HD, Smart LED TV, Ívelt, Wi-Fi Direct, 101 cm

Budapest
7 éve, 6 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3185891
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Képernyő

    

TV Képernyő típusa      LED

Képátló (cm)     101 cm

Képátló (inch)     40 inch

Ívelt kijelző     

Képarány     16:9

HD felbontás      Ultra HD

Felbontás      3840 x 2160 pixel
További kijelző tulajdonságok     
    UHD Dimming

    Auto Depth Enhancer

    Auto Motion Plus
Tuner

    

DVB-T  

DVB-C     

Elektronikus műsorújság (EPG)     

Teletext     
Hang

    

Hangteljesítmény     2x10W

Dolby Digital      

DTS      
Funkciók

    

HDMI-CEC támogatás      

DLNA támogatás      

PVR támogatás      

Böngésző     
Vezeték nélküli szabványok     

Wi-Fi Direct

 

Csatlakozók     

HDMI

Komponens

Kompozit

USB csatlakozó

Ethernet

Wi-Fi

Optikai hang kimenet

CI+ interfész

 

Méretek és fogyasztás

    

Szélesség (talppal)     91.8 cm

Magasság (talppal)     59.9 cm

Mélység (talppal)     28.8 cm
Energiafogyasztás bekapcsolva     62 W

Éves energiafogyasztás     86 kWh/év

Energiaosztály     A
További tulajdonságok

    

HDMI bemenetek száma     3 db

USB portok száma     2 db
 
HDR-élmény

A HDR Premium technológiának köszönhetően a HDR-tartalmak nézésekor eddig nem látott részletekben is gyönyörködhetsz a TV-képernyő legfényesebb részein. A moziszerű valódi HDR-élmény most végre a Te nappalidban is elérhetővé válik.
Az összes részlet lenyűgöző 4K UHD felbontásban

Élvezd az élénk képrészleteket a Full HD TV-nél négyszer részletesebben. Az élethű színeknek és fényerőnek köszönhetően minden megtekintett tartalom jobban néz ki.
Mélyedj el a tartalomban

Az Auto Depth Enhancer technológia a képernyő különböző részein eltérő kontrasztarányokat alkalmaz, kiemelkedő mélységet biztosítva. Éld át a TV-képernyő által kínált magával ragadó élményt.
Vedd körbe érzékszerveit

A Samsung ívelt TV enyhe görbülete segít, hogy mindig az események középpontjában legyél; szélesebb látószöget és egyenletes képernyőtávolságot biztosít.
Az összes tartalomforrás gyorsan, egyetlen helyről elérhető

Az új Smart Hub funkcióval egyetlen helyről érhető el a Live TV és a Streaming szolgáltatások (OTT), játékok stb. A felhasználók a TV bekapcsolásakor azonnal elérhetik az általuk kedvelt tartalmakat.
A tartalom felskálázása az élénk képminőség érdekében

A Samsung UHD Picture Engine technológiája alacsonyabb felbontású tartalom lejátszása esetén is közel UHD-minőségű képet biztosít. Ez a módszer egy innovatív, 4 lépéses folyamat során alakítja a kedvelt tartalmakat élethű, prémium minőségű képpé.
Javított kontraszt a vizuális élmény érdekében

Az UHD Dimming technológia optimális kontrasztot, színeket és élességet biztosít az élethű képminőség érdekében. A meglévő Micro Dimming technológiánál finomabb, de eddig még soha nem látott élményt kínál.
Emeld a képminőséget UHD-felbontás közelébe

Az Ultra Clean View technológia egy fejlett algoritmus segítségével elemzi a tartalmat, majd szűri és csökkenti a zajt. Még ha a video-jelforrás Full HD minőségnél gyengébb is, a képeket közel UHD-minőségben élvezheted.
A TV-n látott tartalmat egyszerűen oszthatod meg

A Samsung Smart View alkalmazás használatával képeket, videókat és zenét küldhetsz mobileszközödről Smart TV készülékedre. A személyes elektronikai eszközök többségével kiválóan együttműködik, és egyszerű csatlakoztathatóságot biztosít.
Nagyobb sebesség, erőteljesebb teljesítmény

A Samsung Smart TV a nagy teljesítményű, négymagos processzornak köszönhetően gyorsabbá vált, így késés nélkül reagál a parancsokra, és az alkalmazások azonnal indulnak. A készülék megfelelő sebességével a Multi-Link képernyőn keresztül egyszerre több feladat is élvezetesen végrehajtható.
Gyorsítsd fel Smart TV készüléked a Tizen rendszerrel

A Tizen a gyorsabb rendszerindítással és a Live TV szolgáltatás, valamint az összes alkalmazás gyors elérésével új szintre emeli a Smart TV teljesítményét. Az optimális TV-zési élmény elérése érdekében a készülék emellett támogatja a népszerű helyi VOD-alkalmazásokat.
Merülj bele a videotartalomba

A Motion Rate 120 technológia a vibrálásmentes videotartalmakon keresztül magával ragadó élményt nyújt. A lenyűgöző képfrissítési sebességnek és háttérvilágítás-technológiának köszönhetően nem bírod majd levenni a szemed a gyors és akadásmentes videotartalmakról.
Egyszerű és gyors vezeték nélküli kapcsolat

A beépített vezeték nélküli hálózati vezérlőn keresztül a Smart TV kábelek nélkül csatlakoztatható az internetre. A készülékbe simuló csatlakozókkal akadálytalanul élvezheted a TV kiemelkedő formavilágát.
Csatlakozz a TV-hez szórakoztató elektronikai eszközeiddel

A ConnectShare funkcióval egyetlen lépéssel különféle tartalmakat nézhetsz TV-készülékeden. Egyszerűen csatlakoztasd USB-eszközöd vagy lemezmeghajtód a TV-készülékhez, és máris nagy képernyőn élvezheted a filmeket, zenét és a képeket.
Hozd létre saját szórakoztatóközpontod

A Samsung TV-k támogatják a HDMI-bemeneteket, így saját nappalidban multimédiás szórakoztatóközpontot hozhatsz létre. A HDMI-kábelt közvetlenül TV-készülékedhez csatlakoztatva többféle eszközből különböző tartalmakat érhetsz el.
 
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest